bilgisayarda virüs programı şart mı olmasa ne olur ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bilgisayarda virüs programı şart mı olmasa ne olur ?

Üye
5 HİZMET YILI
kanka pcde virüs programı olmazsa eger ilerki zamanda yogun virüs alarak çökmeye kadar gidebilir

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
ben kullanmıyom zaten dikkat edersen virüs yemezsin kullanacaksan malwarebytes kullanabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
uzun zamandır virüs programı olmadan kullanıyorum indirdiğin yerlere dikkat edersen sorun teşkil etmeyebilir

Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
saba bağlı eyer bir 3 par program indirip sonra silmek istersen kulana bilirsin virus direrse temizlersin

Üye
5 HİZMET YILI
Avastı yükle dursun bi kenarda devre dışı bırakırsın böyle işlerde kullandığın zaman :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
vallahi aga ben windowsun verdiği dışı kullanmıyorum ve herhangi bir problem yaşamıyorum pc kullanmakta iyiysen zaten kolay kolay virüs bulaşmaz

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
virüs programı bilgisayarında olmazsa girdiğin sitelerden habersizce virüs yersin ayrıca her taktığın flash bellek vs cihazlar virüs var ise bulaşır bilgisayarını çökmeye kadar götürebilir benim önerim malwarebyte veya microsoftun ücretsiz anti-virüs programını kullanmak artık sana kalmış.

Gülen İnsan
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
şöyle olur :kişisel bilgisiyarınızda bi sorunla karşılaştı ve yeniden başlatılması gerekiyor,şu anda bazı hata bilgileri toplanıyor, bu işlemden sonra yeniden başaltılacak...

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Ben eset kullanıyorum üstelik lisans anahtarını internetten bedava buluyorum. Daha bilgisayarıma hiç virüs bulaşmadı. Kullanmayacaksan internette dolaşırken dikkatli ol derim

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Yani bilgisayara bilmediğin şeyleri indirmediğin sürece bir problem olmaz dikkatli olursan koruma olmadan bile kullanırsın

Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
virüs programı bilgisayarında olmazsa girdiğin sitelerden habersizce virüs yersin ayrıca her taktığın flash bellek vs cihazlar virüs var ise bulaşır bilgisayarını çökmeye kadar götürebilir benim önerim malwarebyte veya microsoftun ücretsiz anti-virüs programını kullanmak artık sana kalmış.
müq cevap ayrıca eğer bilinçli bir kullanıcıysan antivirüs kullanmana gerek yok ama ginede kullanmalısın ben kullanmıyorum IDA Pro sağolsun :D

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Bilgisayarın kendi temizleme programı olan windows defender mevcut ve pc nin hızına felan bir engel teşkil etmiyor. Onun haricinde korumasız bir pc kullanıyorsan banka hesapların sosyal paylaşım hesapların felan hepsi risk altındadır.

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
kanka girdiğin sitelere güvenliğine çok dikkat etmen lazım ki her siteyide iki saat araştırmaman için virüs programı iyidir

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Bence şart değil önceden kullanıyordum ama şuan gerek duymuyorum tabi virüslü dosyalarla vs. uğraşmadığın sürece.

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
İndirdiğin Programların Güvenli olduguna dikkat etmelesin virüs aktarabiliyorlar bu tür dosyalara Girdiğin Sitelerede Dikkat etmelisin birde

Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
yerine bağlı dolandıran virus program ları var parasını hak etmiyen iş yapmıyorlar

Üye
5 HİZMET YILI
olmazsa ne olacağını çoğu kez anlayamazsın. ancak iş işten geçtikten sonra ahhh vahhh edersin.
olursada gene anlayamazsın.
anlaman için basit bir yol var.
chrome eklentileri yükle ve girdiğin sitelerden ne kadar trafiğin kapandığını göre hayrete düşersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...