Onaylı Üye
zamanında bende denemiştim fakat yüklenmiyor dostum ya tekrar yükleyeceksin yada ilk önce indire basıp hemen durduracaksın sonra indirme klasörüne steamdeki forzanın dosyalarını copy paste yapacaksın belki işe yarar .Merhabalar 1 2 gündür arkadaşımın steam hesabından forza horizon 4 oynuyordum bügün ise game pass aldım forzaya gelince yükleyin diyor ama forza zaten benim bilgisayarımda yüklü bunu tekrar yüklemeden xbox game passten nasıl açıcam yani 80gb bir oyunu yüklemek 18 saatimi alıyor. Lolü fln xbox kendisi seçti yüklü diye.
zamanında bende denemiştim fakat yüklenmiyor dostum ya tekrar yükleyeceksin yada ilk önce indire basıp hemen durduracaksın sonra indirme klasörüne steamdeki forzanın dosyalarını copy paste yapacaksın belki işe yarar .Merhabalar 1 2 gündür arkadaşımın steam hesabından forza horizon 4 oynuyordum bügün ise game pass aldım forzaya gelince yükleyin diyor ama forza zaten benim bilgisayarımda yüklü bunu tekrar yüklemeden xbox game passten nasıl açıcam yani 80gb bir oyunu yüklemek 18 saatimi alıyor. Lolü fln xbox kendisi seçti yüklü diye.
kral eğer yüklüyse gostermiyorsa endişelenme eksik dosyaları yükler ve açar büyük ihtimalle yani gidipte oyunun ana dosyası kadar yüklemez bu şekilde düşünüyorumMerhabalar 1 2 gündür arkadaşımın steam hesabından forza horizon 4 oynuyordum bügün ise game pass aldım forzaya gelince yükleyin diyor ama forza zaten benim bilgisayarımda yüklü bunu tekrar yüklemeden xbox game passten nasıl açıcam yani 80gb bir oyunu yüklemek 18 saatimi alıyor. Lolü fln xbox kendisi seçti yüklü diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?