Huawei p20 liteTelefonun markası modeli nedir ?
Telefonun ayarlar kısmında ekran renk sıcaklığı gibi ayarları değiştirdin mi? En basit aklıma bu geliyor. Bir de ekran teknolojisi etkiliyor olabilir. Şahsen ben de aynı problemin tam tersini yaşıyorum. Telefonumda çok güzel görünen bi fotoğraf bilgisayarımda çok soluk çıkıyor.Huawei p20 lite
Telefonu alalı çok olmadı zaten ayarlarıyla oynamadım bilgisayar ekran kartı ayarlarımın falan hepsini sıfırladım ancak sorunu çözemedim nvidia denetim panelinden renkleri en normale çektim yine aynı sorun devam ediyorTelefonun ayarlar kısmında ekran renk sıcaklığı gibi ayarları değiştirdin mi? En basit aklıma bu geliyor. Bir de ekran teknolojisi etkiliyor olabilir. Şahsen ben de aynı problemin tam tersini yaşıyorum. Telefonumda çok güzel görünen bi fotoğraf bilgisayarımda çok soluk çıkıyor.
Photoshop CC 2019 Jpeg formatı üzerinden kaydettim formatla pek ilgisi olduğunu sanmıyorum ama denemekte nzarar gelmezBilgisayardaki ayarlamaları hangi program üzerinden yaptın ? Kaydettiğin formatı değiştirmeyi denedin mi ?
Firstly he should check photos on different phones.I think you should bring that phone to the store and claim the warranty
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?