Çözüldü Bilgisayardaki virüs nasıl temizlenebilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Forza Horizon için bir offline trainer indirmiştim. Ardından bilgisayara bir virüs bulaştı doğal olarak. Sonrasında ise bilgisayarı her açtığımda direkt olarak Edge browser açılıp beni çeşit çeşit siteye yönlendirmeye başladı. Biraz araştırdım, baktım, 3 farklı antivirüs programı kullandım ama sorunum çözülmedi. Sonra Görev Yöneticisi'nden başlatma kısmına baktığımda CMD'yi etkinleştirildi olarak gördüm. Hemen devre dışı bıraktım. Bu sorunumu çözdü ama beni yönlendiren şeyi bilgisayarımdan silemediğim için endişeliyim. Bir yolu var mı bunu silmenin?

Ekran görüntüsü 2022-05-20 234438.png
md

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Virüs programlarıya derin tarama yapmana rağmen çözülmez ise format atmaktan başka çözüm kalmıyor.

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Malwarebytes anti-malware Knk bu programı denedin mi ? Denemediysen bir dene çözebilir sorununu. Eğer çözemezse format atmak kesin çözüm olur.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Malwarebytes anti-malware Knk bu programı denedin mi ? Denemediysen bir dene çözebilir sorununu. Eğer çözemezse format atmak kesin çözüm olur.
Denedim kanka ya ama bu da bulamadı malesef. anlaşılan format atıcam herkese teşekkür ederim

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
CCLEANER (Araçlar ----->Başlangıçta) kullanarak istenmeyen dosya başlatım görevini başlangıç öğelerinden kaldırabilirsiniz.

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
windows un kendi anti virus yazılımı ile deneyebilirsin windows defender ile tam tarama yap olmadı format at başkada yapacak pek birşeyin yok gibi zaten en sağlıklısı formattır benim önerim format

Azdan az çoktan çok gider
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
cccleaner kullanabilirsin ama en temiz kurtulmak istiyorsan format atman daha sağlıklı olur

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Virüsten kastın fidye yazılım ise geçmiş olsun önemli belgen varsa belirli bedel karşılığı dosyalarını alabilrisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...