Arkadaşlar benim ekran kartım birazcık eskı AMD radeon hd6670 var fakat bu ekran kartında DP girişi yok 165 hz bi monitorum var 85hz e kadar destekliyor guzel duzgun bır kablo alırsam maksimum alıcagım hz kac olur acaba.
Peki onerebılıcegın bır kablo var mıDediğin ekran kartında hdmi 1.4 çıkışı var. Hdmi 1.4 kablo alırsan 120 hz'e kadar kullanabilirsin 1080p de.
Kanka metresini sen biliyorsun en kadar yeterli olur. Ama İnca veya hytech alabilirsin.Peki onerebılıcegın bır kablo var mı
pekı 1.4 yerıne daha yuksek bı kablo alsam sıkıntı olur muEn fazla 120-130 civarı alırsın hocam.
Post automatically merged:
Codegen CPS50 Altın Uçlu HDMI (5MT)
her türlü o destegi verir dönüştürücü alman lazımArkadaşlar benim ekran kartım birazcık eskı AMD radeon hd6670 var fakat bu ekran kartında DP girişi yok 165 hz bi monitorum var 85hz e kadar destekliyor guzel duzgun bır kablo alırsam maksimum alıcagım hz kac olur acaba.
destegi verir ama ekran kartınında destegi vermesi lazımDediğin ekran kartında hdmi 1.4 çıkışı var. Hdmi 1.4 kablo alırsan 120 hz'e kadar kullanabilirsin 1080p de.
Knka istediğin kadar yüksek hz al zaten o ekran kartında hangi oyunda 165 fps alacaksın ki 165 hz göresinArkadaşlar benim ekran kartım birazcık eskı AMD radeon hd6670 var fakat bu ekran kartında DP girişi yok 165 hz bi monitorum var 85hz e kadar destekliyor guzel duzgun bır kablo alırsam maksimum alıcagım hz kac olur acaba.