Uzman Üye
Ayarlar menüsünden çözebilirsinBilgisayarımda ses full olmasına rağmen googleda soundbooster yüklememe rağmen sanki kulaüımda problem varmışta duymuyomuşum gibi oluyo ortamın ölü gibi sessiz olması gerekiyo duymam için ve çok zorluyo bu beni napabilirim?
WINDOWS 10 PRO 22H2
INTEL PENTIUM G2010 2.80GHZ 2CPU
NVİDİA GEFORCE GT630
masaüstülaptop mu masaüstü mü
çözebilsem konu açmazdım zaten dostum çözemediğim için konu açıyorum boş yorumAyarlar menüsünden çözebilirsin
Bilgisayarımda ses full olmasına rağmen googleda soundbooster yüklememe rağmen sanki kulaüımda problem varmışta duymuyomuşum gibi oluyo ortamın ölü gibi sessiz olması gerekiyo duymam için ve çok zorluyo bu beni napabilirim?
WINDOWS 10 PRO 22H2
NVİDİA GEFORCE GT630
kulaklık kullanıyorum zaten. Driver yüklemeye gerek duymadım formattan öncede driver yoktu ve çok iyi ses geliyodu formattan sonra böyle oldukulaklı ile kullandığında aynı şekilde oluyor mu? driverları sıfırdan kurmayı denedin mi?
kk bendede öyle oldu saçma gelebilir pc'yi sıfırla dosyalar kalıcak şekilde ben öyle yaptım eskisindende iyi olmuştu(masaüstüyüm)Bilgisayarımda ses full olmasına rağmen googleda soundbooster yüklememe rağmen sanki kulaüımda problem varmışta duymuyomuşum gibi oluyo ortamın ölü gibi sessiz olması gerekiyo duymam için ve çok zorluyo bu beni napabilirim?
WINDOWS 10 PRO 22H2
NVİDİA GEFORCE GT630
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?