Onaylı Üye
kanka uzaktan bağlantı mı kuruyorsun bu kodlama içinKonu doğru yerde mi bilmiyorum ama sorunumu yine belirteceğim:
C# tan bir uygulama kodladım ve bu uygulamayı telefondan kontrol etmek istiyorum. Mantıken şöyle düşünebilirsiniz; 2 tane buton var birisi aktif et diğeri devre dışı bırak ben telefondan komut gönderdiğimde gönderdiğim komuta göre aktif et veya devre dışı bırak gibi fonksiyonları çağırsın istiyorum. Konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursa müteşekkir olurum.
tam istediğin olay burda , TR çeviri yap ve kolayca hallet )Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbelki işine yarayabilir
teşekkürler burda konuyu açarken bi yandan araştırıyordum bu sitedeki şey işimi görecek gibiBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbelki işine yarayabilir
aynen öyletam istediğin olay burda , TR çeviri yap ve kolayca hallet )
rica ederimteşekkürler burda konuyu açarken bi yandan araştırıyordum bu sitedeki şey işimi görecek gibi
Post automatically merged:
deme ya uzaktan bağlantılı uygulamayla yapacak olsam teamviewer ile falan hallederim işimi niye burda konu açayım ki ???Uzaktan bağlantı uygulmalarıyla halledilir büyük ihtimalle
KANKA MİLLET SIRF YORUM KASMAK İÇİN YAPIYOR BUNLARI YANİ BU KADAR TAKILMAMAK GEREKİR ASLINDAdeme ya uzaktan bağlantılı uygulamayla yapacak olsam teamviewer ile falan hallederim işimi niye burda konu açayım ki ???
programına mysql entegre et, mysql de senin belirlediğin veriyi 1 yapınca buton aktif 0 yapınca pasif olsun. form da sürekli bu veriyi çeksin 1 mi 0 mı diye kontrol etsin işte.Konu doğru yerde mi bilmiyorum ama sorunumu yine belirteceğim:
C# tan bir uygulama kodladım ve bu uygulamayı telefondan kontrol etmek istiyorum. Mantıken şöyle düşünebilirsiniz; 2 tane buton var birisi aktif et diğeri devre dışı bırak ben telefondan komut gönderdiğimde gönderdiğim komuta göre aktif et veya devre dışı bırak gibi fonksiyonları çağırsın istiyorum. Konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursa müteşekkir olurum.
googleye yazdığın an çıkıyor zatenKonu doğru yerde mi bilmiyorum ama sorunumu yine belirteceğim:
yorumun için teşekkürler problemi hallettimprogramına mysql entegre et, mysql de senin belirlediğin veriyi 1 yapınca buton aktif 0 yapınca pasif olsun. form da sürekli bu veriyi çeksin 1 mi 0 mı diye kontrol etsin işte.
telefondan nasıl kontrol edersin mysql i kontrol etmek için programlar var o şekilde yapılabilir yada siten varsa sitene php yazarsın sitede javascript ile butona basınca php veri gönderirsin php de mysql e gönderir. yani c# uygulmasını telefonda açamazsın ya siteden php+mysql javascript ile yaparsın yada direkt playstoreden bir mysql uygulaması indirip elle kendir veri yazıp silip kontrol edersin. telefon uygulaması için RemoDB ye bakabilirsin playstorede mevcut apple storede varmı bilmiyorum
saol saolBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbelki işine yarayabilir
Rica ederimsaol saol
vay be telegrama bak sen kendini nasılda geliştirdi vallahi helal olsun çoğu botu biliyordum telegram üzerinde ama bu botu ilk defa öğrendim sağolasın kardeşimBasit olarak github'tan alınan Telegram API kodlayıp Telegram botu kullanılarak PC'yi kontrol edebiliyorsunuz. 1 yıl önce fikrim buldum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?