Bilgisayardan para kazanmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Blakercoin vardı chrome den acılıp pc acık tutuyordun oyle 50-60 dolar kazanan arkadaşlarım vardı şimdi duruyormu bilmiyorum

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Reklam izleyip para kazandıran oyunlar var isim vermek yasak ama youtubeden kontrol edebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
If you have a good GPU, try mining :)) Already earned a thousand by mining crypto currencies. Although, you have to set it up for a bit of time, but once you are done setting up, you're just gonna have to check on it, maintain, and monitor your mining rig.

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar böyle evde oturarak bilgisayar başında para kazanabileceğimiz siteler var mıdır? örneğin eskiden ********** tıklayarak, videolar izleyerek yapabiliyorduk.
Ama artık o tarz siteler dolandırıyor. 1 hafta uğraştım geçen 40$ için onu da vermedi banladı sistemden :D
Varsa eğer bilgilendirirseniz sevinirim
mining yapablirisn 1 ayda 200tl para aldım.

Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kafam çalısıyosa knighta al sat yap iyi para var

Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
EarnApp vardı ama en son parayı ödememişti şimdi ne durumda bilmiyorum

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
interneten para kazanmak zor ya oturudun yerden para kazanmak icin yaayın fln acman lazım digerleri az para veya yalan dolandırıcı aga :)

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar böyle evde oturarak bilgisayar başında para kazanabileceğimiz siteler var mıdır? örneğin eskiden ********** tıklayarak, videolar izleyerek yapabiliyorduk.
Ama artık o tarz siteler dolandırıyor. 1 hafta uğraştım geçen 40$ için onu da vermedi banladı sistemden :D
Varsa eğer bilgilendirirseniz sevinirim
en rahatı elo boost

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ys£nse'de android oyunları oynayarak dolar üzerinden para kazanabiliyorsun bakmanı tavsiye ederim

Süper Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Artık yok birde türkiye ye yok artık çok berbat bir haldeyiz.

comme un bébé
Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Earnapp'dan 15 dolara yakın steam hesabıma çektim, tavsiye ederim.

sudo su
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Tasarım ile uğraşıyor isen Redbubble üzerinden veya fiveer gibi sitelerden dolar bazlı gelir elde edebilirsin. Ben Redbubbledan ayda 60- 70 dolar kazanıyorum. Tek yaptığım tasarımlarımı yüklemek ve arkama yaslanmak.

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Hesap satış sitelerinden hesap alım satımı yapabilrisin iyi pazarlık yapıyorsan uygun fiyata hesap alıp üstüne biraz daha koyarak satabilrsin çok olmasada yine bir miktar para geçiyordu elime

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Crypto ve daytrading ile uğraşabilirsin fakat bilgin yoksa hiç bulaşma ya da çok detaylı şekilde araştır sonra giriş yap. Ya da basit freelancer işleri yapabilirsin, oyunlarda hesap kasıp satabilirsin, yetenekliysen tasarım/edit işleri yapabilirsin. Aslında tamamen sana bağlı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...