Bilgisayarı Kapattığımda Fanlar Dönüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Merhaba. H55M-S2V marka anakartım var. Bilgisayarımı kapattığımda ışıklı kulaklığımın ışıkları yanmaya devam ediyor ve fanlarım dönüyor. Sistem uyku modunda gibi ama kesinlikle kapatıp açmadan uyanmıyor. Biraz araştırma yaptığımda işlemci yanlarında kondansatörlerde problem olabileceğini okudum. Bilginiz var mı?

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bilgisayarı kapatırken sistem kendini bir süre daha çalıştırabiliyor bazı durumlarda o yüzden sistem güncelleştirmelerini aksatmadan yap aynı amanda bios güncelleştirmelerinide yap bilgisayarın termal macunu temizliğini aksatma bunlar çözüm olmazsa çek fişi bitir işi. :)

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Bilgisayarı kapatırken sistem kendini bir süre daha çalıştırabiliyor bazı durumlarda o yüzden sistem güncelleştirmelerini aksatmadan yap aynı amanda bios güncelleştirmelerinide yap bilgisayarın termal macunu temizliğini aksatma bunlar çözüm olmazsa çek fişi bitir işi. :)
yaklaşık 30 dakika bekledim kapanmadı :) termal macunlar yeni ve bios da güncel başka bir şey geliyor mu aklına?

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
O zaman şöyler birşey olabilir bilgisayar masaüstümü laptop mu bilemiyorum ama uyku modunu kapatmanı öneririm birde kesinlikle tuşa basıp kapatma benden bu kadar :)
bilgisayarım masaüstü, güç seçeneklerinden uyku modunu dahi kapattım dediğin gibi, asla tuştan kapatmıyorum ama yine de bir çözüme ulaşamadım
Post automatically merged:

adamsın reis kral insansın
dostum yaşının yazdığı gibi 24 olduğuna inanmıyorum. biraz yaratıcı mesajlar atmayı dener misin rica etsem.

LahmacunPower
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
  • Şöyle Yap Elektrik Ölçer al yada Ayarlar Kısmından CPU Veyahutta Işınma Yerlerine bak birseyede varamazsan Bilgisayarciya göturebilirsin

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
  • Şöyle Yap Elektrik Ölçer al yada Ayarlar Kısmından CPU Veyahutta Işınma Yerlerine bak birseyede varamazsan Bilgisayarciya göturebilirsin
sanırım kısa devre testinden bahsediyorsun. dostum o kadar bilgim yok sadece ayarlarla ilgili bir sorun mu onu çözmeye çalışıyorum aslında

Üye
5 HİZMET YILI

ALLAH ALLAH NEDEN ACABA Bİ İNTERNETTEN ARAŞTIR

ALLAH ALLAH NEDEN ACABA Bİ İNTERNETTEN ARAŞTIR

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...