live together die alone
Süper Üye
Format filan atıp denedinmi hiçMerhaba arkadaşlar 2 yıldır bilgisayarımda bir problem yoktu fakat şu an açıyorum bazen direkt kendini resetliyor bazen de 5-10 dk durup kendini aç kapa yapıyor. Güç kaynaklı mıdır sorun? özelliklerini aşağı bırakıyorum yardımcı olur musunuz
Asus tuf
Anakart b450f gaming
16gb corsair ram 3600mhz
Ryzen 5 3600
Güç kaynağı: 600watt bronze +60
windowsun arama kısmında güç planı düzenle diye aratınca bi şey çıkıyo onu açınca ordan ayar yapabiliyosunMerhaba arkadaşlar 2 yıldır bilgisayarımda bir problem yoktu fakat şu an açıyorum bazen direkt kendini resetliyor bazen de 5-10 dk durup kendini aç kapa yapıyor. Güç kaynaklı mıdır sorun? özelliklerini aşağı bırakıyorum yardımcı olur musunuz
Asus tuf
Anakart b450f gaming
16gb corsair ram 3600mhz
Ryzen 5 3600
Ram ler oksitlenme yapmış olabilir.Merhaba arkadaşlar 2 yıldır bilgisayarımda bir problem yoktu fakat şu an açıyorum bazen direkt kendini resetliyor bazen de 5-10 dk durup kendini aç kapa yapıyor. Güç kaynaklı mıdır sorun? özelliklerini aşağı bırakıyorum yardımcı olur musunuz
Asus tuf
Anakart b450f gaming
16gb corsair ram 3600mhz
Ryzen 5 3600
Merhaba arkadaşlar 2 yıldır bilgisayarımda bir problem yoktu fakat şu an açıyorum bazen direkt kendini resetliyor bazen de 5-10 dk durup kendini aç kapa yapıyor. Güç kaynaklı mıdır sorun? özelliklerini aşağı bırakıyorum yardımcı olur musunuz
Asus tuf
Anakart b450f gaming
16gb corsair ram 3600mhz
Ryzen 5 3600
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?