Onaylı Üye
Laptop bilgisayar açılmıyor nasıl değiştireyim ?Öncelikle avatarını değiştir
bilgisayarın laptop mu ?
avatar accayip değişik de hp laptopsa yandın çok sıkıntı çıkaracakLaptop bilgisayar açılmıyor nasıl değiştireyim ?
Geliştircem de pc toshiba satalliteavatar accayip değişik de hp laptopsa yandın çok sıkıntı çıkaracaksarj aletinin bataryanın tam takır takılı olduğundan emin ol garanti varsa garantiye götür
3.cüsüde hilende pack yok 5 dakikada edit atılıyor geliştir ben paylaşmam ama başkası paylaşır istersen ss atayım sana hilenin crackini pack at.
en iyisi bir bilene baktır biosa girebiliyormusun ?Geliştircem de pc toshiba satallite
Hayır suanda battaniye ye sardim okula gidip gelene kadar dursun biara böyle yapmıştımen iyisi bir bilene baktır biosa girebiliyormusun ?
bir belene göster sistemsel değil dananımsal bir sorun var .Hayır suanda battaniye ye sardim okula gidip gelene kadar dursun biara böyle yapmıştım
reis peki sağollEkran çipin yanmış olabilir ki yüksek ihtimal öyledir. Çok geç olmadan bi bilgisayarcıya götür ufak bir meblağya (100tl gibi) yanan ekran iştemcisine ısıtma işlemi uyguluyorlar bu işlem sayesinde bir kaç yıl yada bir kaç ay daha kullanabiliyorsun
Bendede olmuştu güç kaynağını değiştirDün bilgisayarım gece 12 gibi ısınıp aniden kapandı ve hiç elemedim sabah 8 gibi power tuşuna basıp açmaya çalıştığım da siyah ekranda kalıyor baya kapatip açtım gene aynı siyah ekran ne yapmalıyım bi kere daha başıma geldi 1 2 gün hiç açmadım duzelmisti Yardım.
Siyah ekran derken ekrana hiç birşey gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?