Seçkin Üye
Arkadan mining derken?Virüs bulaşmış olabilir dostum . arkadan mining felan
bilgisayarın üzerinden madencilik yapıyor olabilirler antivirüs kurup bilgisayarını taratmanı öneririmArkadan mining derken?
Hocam valla sıfırlayalı 1 ay oldu olmadı öncekindede kasıyor diye sıfırlamıştım nereye kadar yani.Bilgisayarı sifirlamani öneririm genellikle helper adi altında system32 nin içine yerlesen virusler var bunlardan birine yakalanmis olabilir pc. Eğer windoesun orjinal ise ayarlardan temiz bir başlangıç yap ama yedek almayı unutma
Hocam valla sıfırlayalı 1 ay oldu olmadı öncekindede kasıyor diye sıfırlamıştım nereye kadar yani.
helper arada sırada çıkıyor sistemi kastırıp gidiyor şu anda yok meselaHelper e sağ tıkla dosya konumunu ac sonra tekrar sag tıkla görevi sonlanır dedikyen sonra ordaki dosyaları silmeye calis bi eğer SYSTEM size izin vermelidir derse windowsun bi programından kaynaklı olabilir
Bir deneyim kardeşim taradıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatıp yazarım buraya işe yararsa.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapşunu indir kardeş tarama yap sonra bilgisayarın yeniden başlat
O zaman buyuk ihtimalle uygulama kapandığında çökme raporu oluşturup onu yollamaya çalışıyo bu arada da ram ve disk kullanıyohelper arada sırada çıkıyor sistemi kastırıp gidiyor şu anda yok mesela
Post automatically merged:
Bunun gibi garip şeyler dolaşıyor görev yöneticisinde
Ekli dosyayı görüntüle 31745
işe yarıycana umuyorum çünkü virus var bilgisayarın işlemci emiyor seninBir deneyim kardeşim taradıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatıp yazarım buraya işe yararsa.
Farklı bişeler yüklemisin sen pc atığım dosyayı indir bi tarama yapArkadaşlar şunu söylemeliyim ki orjinal windows kurmadım bu bilgisayara, bunun orjinali windows 7'idi ben bunu internetten windows 10'a yükselttim windows 10a geçtikten sonra kasmalar başladı zaten.
trojan var büyük ihtimalle format at
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?