Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
format atabilirsin benimki de cok yavastı 3 4 ay once bi format attım bide cleaner programı indirdim cillop gibi, ha bide kasanın içine bak tozluysa temizle o da yapar
Bilgisayarınızın yavaşlaması ve düşük FPS sorunu yaşaması birkaç farklı nedenle ilişkilendirilebilir. İşte bu tür sorunları çözmek için bazı adımlar:
Güç Modunu Kontrol Edin:
Bilgisayarınızın güç modunu Yüksek Performans olarak ayarlayın. Bu, işlemci ve ekran kartının daha yüksek performansla çalışmasını sağlar.
Oyun Modunu Kapatın:
Windows 10’da yerleşik olan Oyun Modu’nu tamamen kapatın. Bu mod, oyun performansını düşürebilir.
Antivirüs Taraması Yapın:
Bilgisayarınızı güncel bir antivirüs programı ile tarayın. Virüs veya kötü amaçlı yazılım olup olmadığını kontrol edin.
Arka Planda Çalışan Programları Kapatın:
Görev Yöneticisi’ni açın ve arka planda çalışan gereksiz programları kapatın.
Ekran Kartı Sürücülerini Güncelleyin:
Ekran kartı sürücülerini güncelleyin. Bu, oyun performansını artırabilir.
Depolama Alanını Boşaltın:
Bilgisayarınızın depolama alanını kontrol edin. Eğer disk doluysa gereksiz dosyaları silin.
Bu adımları takip ederek bilgisayarınızın performansını artırabilirsiniz. Eğer sorun devam ederse, donanımınızı veya sürücülerinizi gözden geçirmeniz gerekebilir.
4 tane kesin çözüm önericem hocam olmazsa bi sonrakilerini denersin 1.si malwarebytes indir tara 2. ekran kartı güncelle 3. format 4. yeni bilgisayar itopyada hazır bilgisayarlar daha uygun gibi geldi bana sen gene bi kontrol et kendinde parça parça toplayabilirsin iyi günler
Söylediğin ekran kartında çokta kasacak bir durum yok bir format atıp güncel driver kur eğer yine olmuyor ise harici hdd var ise bad sector oluşmş olabilir eğer yoksa ram testine sok
dostum sıstemınıde paylaşsaydın ıyı olurdu sıstemın yetersız olabılır onun dısında virüs bulaşmış olabılır pc yı taratsanda pcye işlemiştir o uzun süredir format atmadıysan formatta atmadı onerırım cunku her sıldıgın dosyanın kalıntısı kalıyor pc de