bunu satmaya kalksam elimden ne gibi bir fiyatla hızlıca elden çıkarırım ?Ssd taktır demişler ancak ssd taktırmak sorununa çözüm olmayacak dostum. Yapman gereken pc'yi komple Upgrade etmektir. İşlemcin i7 ancak 4. Nesil yani çok eskide kalmış bir işlemcin var üstelik ghz'si baya düşük. Bu pc'yi upgrade edip masrafa girmektense dolar dahada yükselmeden fiyat performans pc'si almak oldukça mantıklı olacaktır. Ssd taktırmak bir nebze çözüm olur ama hâlâ çok yetersiz bir bilgisayarın olur.
tavsiyen için çok teşekkür ederim. dxdiagdan ekran kartına baktıgımda. intel graphic kullandıgımı görüyorum. Amdnin orada görünmesi gerekmezmi?Sanırım biraz eski ve bir laptop sana hızlandırabilmen için birkaç modifikasyon söyleyeceğim
Gördüğüm kadarıyla Ram'in 12gb fakat 4-8 olsa bile dual channel olmayacağı için 2x8 gb almanı öneririm performans artışı gösterecektir
Amd kart kullandığın için laptopta bazen sorun çıkarabiliyor ekran kartını kullandığına emin ol
Ve en önemlisi SSD windows'u kuracağın bir ssdye ihtiyacın var ciddi bir hız artışı farkediyor kasma durumu bilgisayarın ısınmasına da bağlı olabilir yaz aylarında bir soğutucu almanı öneririm
bunu elden çıkartmaya kalksam en hızlı bir şekilde alıcısını ne kadar fiyat yazsam bula bilirimbunu geliştirmekle uğraşma bence alabiliyosan yenisini al
ne kadar fiyata koyarsam satışa. hızlıca satarım. piyasayı pek bilmiyorum açıkcası satıp kurtulmak istiyorum bendeToplama yeni bilgisayar almanı tavsiye ederim bunu satıp daha güzel olur
nerden anlaya bilirim bunuTrojan olabilir bence ama sen bilirsin
Laptopta işlemci değişimi kolay bir işlemdeğil ayrıca ekran kartı anakarta gömülü bir segmente ekran kartını nasıl değiştirsin adamEvet kötü, laptop kullanıyosun sanırım. İşlemci ile ekran kartını yükseltmelisin.
Kendisi yapmayacak zaten parçaları alıp bilgili birine/bilgisayarcıya yaptıracakLaptopta işlemci değişimi kolay bir işlemdeğil ayrıca ekran kartı anakarta gömülü bir segmente ekran kartını nasıl değiştirsin adam
Ssd ve ram takviyesi dışında yapabileceği fazla bir iyileştirme yok zaten
Yapsa bile pahalıya patlar masraf etmeye değmez fazlaKendisi yapmayacak zaten parçaları alıp bilgili birine/bilgisayarcıya yaptıracak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?