Süper Üye
Neyi deneyeyim hocam?olabilir dene istersen
Hocam format ile olacağını pek zannetmiyorum Bilgisayarım da yüklemem gereken 400 GB'ı aşkın dosya ve oyun var benim bunları yükleyecek zamanım yok maalesef. Ayrıca NordVPN'in orjinal hesabı vardı daha önce Hotspot Shield VPN'i de denemiştim.Touch VPN de olmuyor.kanka çogu paralı çoğu calışmıyor ama pc format atarmayı dene denemekten zarar gelmez.
Dostum şimdi denedim bedava olanların bir çok server'i bozuk ben NordVPN hesabımla girdim her ülkenin sunucusuna girmiyor fakat belli başlı ülkelere bağlanabiliyorum sana da NordVPN öneririm.Open VPN denedinmi ben open vpn kulllanıyorum memnunum
ben open kullanıyorum kendi sunucum olduğu için sıkıntı yaşamadım ama bundan öncede ücretsiz birçok sunucu kulnnadım opende hız haricinde bir sıkıntı yaşamadımDostum şimdi denedim bedava olanların bir çok server'i bozuk ben NordVPN hesabımla girdim her ülkenin sunucusuna girmiyor fakat belli başlı ülkelere bağlanabiliyorum sana da NordVPN öneririm.
kendi sunucunu nasıl yaptın reis ben amazon aws kullandım para kestilerben open kullanıyorum kendi sunucum olduğu için sıkıntı yaşamadım ama bundan öncede ücretsiz birçok sunucu kulnnadım opende hız haricinde bir sıkıntı yaşamadım
ama o zaman sunucuya bağlanan çok insan olduğu için yavaş oluyor ve her eşyde doğrulama istiyoropera vpn denedin mi hiç ayrı vpn kurmaya gerek yok
google da arama yapma bing de yaparsan sorun çıkmazama o zaman sunucuya bağlanan çok insan olduğu için yavaş oluyor ve her eşyde doğrulama istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?