sadece fan değil ekran kartının oralar da çarpıyor komple arkası yaniKasadan kaynaklı bir durum değil. Arka egzoz fanından kaynaklı olabilir fanı çıkarıp bir dene çarpıyor mu diye.
dostum güç kaynagından kaynaklı pc üzerinde her zaman bir negatif yük bulunur.evet beyler kasanın arkasındaki metal yere dokunduğumda elektirik veriyor kolum uyuşuyor
egzoz fanı mı yoksa güç kaynağı fanına mı çarpıyor yoksa kasa kendisimi komple çarpıyor buradaki soruyu anlamadım ?anakarta değmedim ama arkasındaki mesela egzoz fanının olduğu yer komple çarpıyor kasam
kasanın sadece arkadakı anakart olan olan yerin komple orası boydan boyadostum güç kaynagından kaynaklı pc üzerinde her zaman bir negatif yük bulunur.
egzoz fanı mı yoksa güç kaynağı fanına mı çarpıyor yoksa kasa kendisimi komple çarpıyor buradaki soruyu anlamadım ?
ne kadar sürede düzeldi ? tamirciye götürsem anlarım zaten neyi çalıp çalmadığınıbenim eski pc dede vardı aynısı tamirciye felanda götürmedim zamanla kendi düzeldi sakın sende görürme parça çalıyorlar
hayır bir ses yok sadece değdiğimde çarpıyor ses görüntü yokBu gibi arızalar dikkate alınmalıdır hocam sana ve bilgisayarına ağır hasar verebilir bilgisayarın çalışırken kasada sürtme sesleri geliyor mu?
powerde kesinlikle bir kaçak sözkonusuhayır bir ses yok sadece değdiğimde çarpıyor ses görüntü yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?