dediğin hiç bi işe yaramdı alakasızGoogle ayarlarından gizlilik yerinden tarama verilerini temizle de
Tamamen çözülmeyebilir ama en azından googleyi rahatlatır olmadı bilgisayarda sıkıntı vardediğin hiç bi işe yaramdı alakasız
teşekkürler olabilir şuan format fln atamam bir önerin varmı acaba yapayımBazı atılan formatlar bilgisayarın uygulamalarının ağırlaştırılmasına yarıyor. Attığınız format korsan ve iso olarak başka biryerden indirilip atılmış ise olabilir. Veya RAM, Harddisk(SSD) problemleri olabilir.
4gb ramin var 32 bit yüklemişsin neyse. Güç planlarına girEkli dosyayı görüntüle 48243
şuan bile 2 sekme acık biri memoryhacker basit bir biride bir io oyunu acık ve %100 calısıyor io oyunları internet oyunlaı yani onlar bile cok fazla donuyor oynanmıyorEkli dosyayı görüntüle 48244ve bu daha iyi hali youtue ilk actıgımda internetin 8mbps hız ile donuyor videolar virüs taramasıda yaptım 7 tane buldu sildim ama hala aynı sadece chrome da deil opera ve mozillada aynı cpu %100 fln 2 3sekme birden acmak cok zor ne yapabılırım
halen aynı 2 sekme acık biri internet oyunu io oyunu bılıyosundur heralde yanda boş sekme acık bok sekmeye gelınce cpu 0 1 2 3 fln oluyor oyuna gelınce tekrar oyun olan sekmeye gelınce %100 oluyor cpu oyuncunun cok oldugu yere gıdınce oyun iyice kasıyor oyun dedıgım şeyde diep.io gir bak yuvarlaklardan olusan bişey bu oyun nası kasabılır yanı mınecraft ise 30 fps fln alıyorum en dusuk ayarda discord varsa yardım edebılırmısın bi el atsan pc iyi düzelir yani4gb ramin var 32 bit yüklemişsin neyse. Güç planlarına gir
Dengeliye gel Plan ayarlarını değiştir e bas
Ekli dosyayı görüntüle 48253
Alttaki gibi yap ayarı Sonra dengeliyi seç bakalım olursa haber edersin
Ekli dosyayı görüntüle 48255
bu arada pc zaten oyleydı sadece 0 ve 95 yaptım dengeldeydi zaten4gb ramin var 32 bit yüklemişsin neyse. Güç planlarına gir
Dengeliye gel Plan ayarlarını değiştir e bas
Ekli dosyayı görüntüle 48253
Alttaki gibi yap ayarı Sonra dengeliyi seç bakalım olursa haber edersin
Ekli dosyayı görüntüle 48255
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?