Onaylı Üye
Olur dostum rica etsem dc adresini paylaşabilir misin?Fotoğraflardan anladığım kadarıyla ram'in 8 gb. Fivem için minimum 16 GB ram gerekli hocam. Ayrıca oyunu SSD'ye kurman senin için daha verimli olacaktır. Ekstra olarak fivem cache dosyalarını temizlemeni öneririm. Sana bir de güzelinden tatlı bir grafik paketi kurduk mu tamamdır. Fivemde 1100+ saatim var, çoğu sorunu çözebiliriz beraber
AJ Walker#0001Olur dostum rica etsem dc adresini paylaşabilir misin?
Hocam, baktığımda darboğaz yaratacak bir şey görmedim ama ram olayı darboğaz yaratıyor sana. TUF B450 Plus Gaming anakart, DDR4 belleklerin maksimum hızı olan 3200 MHz'e kadar destekler. AMD Ryzen 7 2700X işlemci, 2933MHz bellek hızını doğal olarak destekler. Bu nedenle, RAM ayarlarınızı anakartın BIOS ayarlarından düzenleyerek darboğaz oluşumunu önleyebilirsiniz.Arkadaşlar selamlar.Elime 5-6k para geçti ve sistemim için kullanacağım.Fivem oynamak istiyorum fakat bilgisayarım oldukça darboğaz yapıyor ve sebebini tam olarak anlamıyorum.Yükseltmem gereken parçalar nelerdir bu bütçeyle bana nasıl bir yol çizersiniz yardımcı olur musunuz? Sistem özelliklerimi eklediğim dosyalar aracılığıyla görebilirsiniz.Şimdiden teşekkür ederim.
grafik paketi kurArkadaşlar selamlar.Elime 5-6k para geçti ve sistemim için kullanacağım.Fivem oynamak istiyorum fakat bilgisayarım oldukça darboğaz yapıyor ve sebebini tam olarak anlamıyorum.Yükseltmem gereken parçalar nelerdir bu bütçeyle bana nasıl bir yol çizersiniz yardımcı olur musunuz? Sistem özelliklerimi eklediğim dosyalar aracılığıyla görebilirsiniz.Şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?