Çözüldü Bilgisayarım formattan sonra fps droplarına başladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bılgısayarımda aşırı oyunn yüklüydü hepsini tek tek silmek yerine formatladım.
1tb yer açıldı hem hızlanır diye düşündüm fakatt.
fifa onlinee 4 ve lol sadece bu iki oyunu oynuyorum fifada en yüksek ayarlarda 0 donma varken suan dusuk ayarda bile hepp drop giriyor
lol 130 140 fps alırken 100 anca almaya başladı neden sizce
ayrıca bildiğiniz fps arttırma videoları varmı işe Yarayan (bios update değil, ram ve işlemcim oc'lu)

SİSTEM ::
16 RAM 3200 MHZ
RYZEN 2400 G 2GB APU
MSİ A 320M-A PRO MAX ANAKART

Çözüm
sadece amd radeon software ile işlemci için kurdum başka birşey yappmadım etkilermi bu dediklerin
Post automatically merged:

sadece amd radeon software ile işlemci için kurdum başka birşey yapmadım

Formattan sonra bütün sürücülerinizi güncellediğinizden emin olun hocam. Sistemsel bir soruna benziyor. Nvidia kullanıyorsanız denetim masası ayarlarından "performans" seçeneğini aktifleştirin, uygulamaların ekran kartı üzerinden açılmasını sağlayın. AMD ise yine aynı şekilde performans güçlendirmeleri yapın Radeon ayarlarından.

Etkiler hocam. Sistemi tamamen sıfırladıysanız tüm sürücüleriniz gider. Ancak naçizane tavsiyem "Driver Booster" tarzı uygulamalardan uzak durun.
Windows arama çubuğuna "Güncelleştirmeleri Denetle" yazın. Buradan...
Fire obey Ice
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Formattan sonra bütün sürücülerinizi güncellediğinizden emin olun hocam. Sistemsel bir soruna benziyor. Nvidia kullanıyorsanız denetim masası ayarlarından "performans" seçeneğini aktifleştirin, uygulamaların ekran kartı üzerinden açılmasını sağlayın. AMD ise yine aynı şekilde performans güçlendirmeleri yapın Radeon ayarlarından.

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
-C++ All in one,
-DirectX web installer,
-İşlemci chipset driver,
-Ekran kartı driver.
Bunları sırası ile kurduğunuza emin misiniz? Driver yükleme programı kullandıysan, lütfen kullanma.

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
-C++ All in one,
-DirectX web installer,
-İşlemci chipset driver,
-Ekran kartı driver.
Bunları sırası ile kurduğunuza emin misiniz? Driver yükleme programı kullandıysan, lütfen kullanma.
sadece amd radeon software ile işlemci için kurdum başka birşey yappmadım etkilermi bu dediklerin

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI

Tabii ki etkiler. Sıralaması bile etkiliyor. Ben PC input lag düşürme işleri ile uğraşıyorum. Yurt dışı ve yurt içi müşterilerim var. Her şey etki yapar bu yazılımda.

Fire obey Ice
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI

Etkiler hocam. Sistemi tamamen sıfırladıysanız tüm sürücüleriniz gider. Ancak naçizane tavsiyem "Driver Booster" tarzı uygulamalardan uzak durun.
Windows arama çubuğuna "Güncelleştirmeleri Denetle" yazın. Buradan sisteminizdeki en güncel sürücüleri kurun.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
anakartınızla uyumlu sürücüleri yükleyin.

Son düzenleme:
Çözüm
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Windows arama çubuğuna "Güncelleştirmeleri Denetle" yazın. Buradan sisteminizdeki en son güncellemeleri kurun.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
anakartınızla uyumlu sürücüleri yükleyin.
şimdi hepsini yapıyorum teşekkürler

Tabii ki etkiler. Sıralaması bile etkiliyor. Ben PC input lag düşürme işleri ile uğraşıyorum. Yurt dışı ve yurt içi müşterilerim var. Her şey etki yapar bu yazılımda.
şimdi hepsini yapıyorum teşekkürler

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Sürücülerin eksik olabilir ve oto driver güncelleme uygulamalarından uzak dur donanım kimliği ile rahatça bulabilirsin sisteminin driverlarını.

Defacer
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kurduğun driverlar'ın güncel yayımlandığından emin ol yayımlanma tarihlerini kontrol et ve güncel olmayan driverlarına rastlarsan kesinlikle güncelle arkadaşlarda söylemiş zaten gerekli şeyleri eğer yine de bir çözüme ulaşamazsan pm'den ulaşabilirsin

𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Hocam Kullandığınız Driverlerın En Son Sürüm olduğundan emin olun büyük ihtimalle çözümü budur...

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bütün runtimesları yükleyip driver booster yazılımı ile ekran kartı sürücün dahil bütün sürücüleri güncelle dostum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...