Driverların hepsi güncel mi, oyun orijinal mi cracck ve orijinal arasında performans farkı olabiliyor
evet hepsi günceldriverların hepsini kurmadıysan ve güncellemediysen randuman alamazsın. driverları kontrol et güncel mi değil mi diye.
ama yine de diğer oyunlarda da öyle iyi bir performans alamıyorumDostum can you run it sitesinden pc de fifa 19 çalıştırıp çalışmayacağını donanım taraması yaparak öğren
Fifa için 8 gb ram az geliyordur oyun ici kullanımı en az 7 gb civarı dar bogaz yapiyordur
Dediğin siteye baktım ve yeşil tik gösteriyor hepsi ama ramden dolayı bu kadar performans düşüklüğü pek mantıklı değil benceDostum can you run it sitesinden pc de fifa 19 çalıştırıp çalışmayacağını donanım taraması yaparak öğren
Fifa için 8 gb ram az geliyordur oyun ici kullanımı en az 7 gb civarı dar bogaz yapiyordur
orjinal değiloyun orjinalmi crackli oyunlarda pes ve fifada öyle hatalar oluyor wwde ayni
Orjinal değilse fifa da genelde fps düşmesi oluyor diye biliyorum başka bir oyun yükleyip kendin de test edebilirsin eğer fifatyı yüksek performans oynamak istersen orj almalısınorjinal değil
network derken ?networkler tam mı ?
Hocam hepsi yeşilCan you run it adlı internet sitesine girip bilgisayar taraması yaptırdıktan sonra hangi oyunu kaldırdığını hangi oyunu neden kaldırmadığını anlayabilirsin bilgisayarının kırmızı yazıda kaldırmadıkları gösterir buna ek olarak DirectX güncelleyebilirsin.
Dostum arkaplanda çalışan fazla uygulama var mı ? onları kapatmayı dene sorunun çözülmezse QuickCpu kullanarak işlemcini maksimum performansa ulaştır.ProcessLasso indir ve oyunu açtıktan sonra programı açıp sağ tıkla işlem önceliğini yükseğe ayarla program sayesinde ayar kayıtlı kalacaktır açarken sürekli değiştirmen gerekmeyecektir.network derken ?
Hocam hepsi yeşil
Arka planda çalışan pek bir şey yokDostum arkaplanda çalışan fazla uygulama var mı ? onları kapatmayı dene sorunun çözülmezse QuickCpu kullanarak işlemcini maksimum performansa ulaştır.ProcessLasso indir ve oyunu açtıktan sonra programı açıp sağ tıkla işlem önceliğini yükseğe ayarla program sayesinde ayar kayıtlı kalacaktır açarken sürekli değiştirmen gerekmeyecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?