20 Şub 2021 #21 UTF16 Seçkin Üye Katılım 17 Haz 2020 Mesajlar 441 Çözümler 8 Tepki puanı 22 Ödüller 5 5 HİZMET YILI Bir başka nedenide inernet hızınızdan kaynaklanıyor olabilir
20 Şub 2021 #22 TahaM40 T Üye Katılım 19 May 2017 Mesajlar 11 Tepki puanı 0 Yaş 26 9 HİZMET YILI Tek 1 tane deneyerek yapamazsın çok dene
20 Şub 2021 #23 kaporens261 K Üye Katılım 15 Şub 2021 Mesajlar 35 Tepki puanı 1 Ödüller 1 Yaş 26 5 HİZMET YILI ilk indirdiğin vpn virüslü mü acaba? istersen bi virüs taraması yap
20 Şub 2021 #24 aslnmehmt1 A Seçkin Üye Katılım 18 Şub 2021 Mesajlar 339 Tepki puanı 26 Ödüller 2 Yaş 23 5 HİZMET YILI Monütörden kalitesinden olabilir belkim.
20 Şub 2021 Yasaklandı #25 LastByte CheatZ L Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır Banlı Üye Katılım 16 May 2019 Mesajlar 1,073 Çözümler 8 Tepki puanı 204 Ödüller 4 Yaş 24 7 HİZMET YILI dns ayarlarınızı kontrol edin
20 Şub 2021 #26 aslnmehmt1 A Seçkin Üye Katılım 18 Şub 2021 Mesajlar 339 Tepki puanı 26 Ödüller 2 Yaş 23 5 HİZMET YILI Bilgisayarı sıfırlamada fayda olabilir bence touch vpn önerrim.
21 Şub 2021 Konuyu başlatan #27 BayUkala B Uzman Üye Katılım 2 Mar 2016 Mesajlar 205 Çözümler 2 Tepki puanı 4 Ödüller 8 Yaş 28 10 HİZMET YILI okkanil' Alıntı: batternet indir çok rahat kullanırsın Genişletmek için tıklayın ... Teşekkür ederim hocam hallettim coney60' Alıntı: HMA VPN'i indirebilirsiniz. Lisanslarına internet üzerinden erişebilirsiniz. Diğerleri sadece tarayıcı VPN'dir. Local İP'den direk değişim alırsanız normal VPN ile sizin için daha güvenilir olacaktır. Genişletmek için tıklayın ... Bilgisayara reset atıp bağlandım hocam teşekkür ederim By ŞaHaNe' Alıntı: https://memoryhackers.org/konular/w...ayit-yazili-ve-gorsel-videolu-anlatim.198276/ forumdaki bu konudan vpnsiz girme yöntemi anlatılmış bakmanızı tavsiye ederim Genişletmek için tıklayın ... Teşekkür ederim hocam linkdeki bilgiler işime yaradı berke1728394560' Alıntı: speedify kullanabilirsin ben onu kullanıyorm Genişletmek için tıklayın ... Bilgisayarı resetledikten sonra vpn ye bağlanabildim hocam teşekkür ederim MuliDonkey' Alıntı: Opera GX kullanılabilir Genişletmek için tıklayın ... Bilgisayara reset atıp bağlandım hocam teşekkür ederim aslnmehmt1' Alıntı: Bilgisayarı sıfırlamada fayda olabilir bence touch vpn önerrim. Genişletmek için tıklayın ... Sıfırlama işe yaradı hocam sağolun
okkanil' Alıntı: batternet indir çok rahat kullanırsın Genişletmek için tıklayın ... Teşekkür ederim hocam hallettim coney60' Alıntı: HMA VPN'i indirebilirsiniz. Lisanslarına internet üzerinden erişebilirsiniz. Diğerleri sadece tarayıcı VPN'dir. Local İP'den direk değişim alırsanız normal VPN ile sizin için daha güvenilir olacaktır. Genişletmek için tıklayın ... Bilgisayara reset atıp bağlandım hocam teşekkür ederim By ŞaHaNe' Alıntı: https://memoryhackers.org/konular/w...ayit-yazili-ve-gorsel-videolu-anlatim.198276/ forumdaki bu konudan vpnsiz girme yöntemi anlatılmış bakmanızı tavsiye ederim Genişletmek için tıklayın ... Teşekkür ederim hocam linkdeki bilgiler işime yaradı berke1728394560' Alıntı: speedify kullanabilirsin ben onu kullanıyorm Genişletmek için tıklayın ... Bilgisayarı resetledikten sonra vpn ye bağlanabildim hocam teşekkür ederim MuliDonkey' Alıntı: Opera GX kullanılabilir Genişletmek için tıklayın ... Bilgisayara reset atıp bağlandım hocam teşekkür ederim aslnmehmt1' Alıntı: Bilgisayarı sıfırlamada fayda olabilir bence touch vpn önerrim. Genişletmek için tıklayın ... Sıfırlama işe yaradı hocam sağolun