Bilgisayarım Hiçbirşeyi Kaldırmıyor.! Lütfen Konuya Bakın.!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar. Benim bilgisayarın özellikleri çok iyi. Fakat oyun oynarken ve program kullanırken kasıyor ve donma oluyor. Minecraftı oynarken bile arada donup kasıyor. Tarayıcı oyunlarından biri olan slither.io'yu bile kasarak oynuyorum. Tabi oynamak denirse.. Unutmadan, birde oyundayken video çekemiyorum. Pc wolftü'i zar zor kaldırıyo saten. Video çekerken ölüyor resmen. Bunun sebebi nedir arkadaşlar. Bilgisayarı yenileyebilecek maddiyata sahip değilim. Ne kadar format atsam düzelmiyor. Yani, ne olmuş olabilir? Kasamı sorunlu?, ekran kartım mı kötü?, ses driverlerimmi kötü? Bana yardım edene dua edicem : +Rep' te vericem. Lütfen yardım edin. Lütfen......
Pc Özelliklerim.
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-2500 CPU @ 3.30GHz Sandy Bridge 32nm Teknoloji
Ram: 8 GB İkili Kanal (Çift çekirdek oluyor heralde.)
Sistem Türü: Windows 7 Ultimate - 64 Bit
Ekran Kartı: Intel(R) HD Graphics
Monitör: ASUS
YerelDisk C: Boş Alan: 30 GB

#Güncel Cevap verebilecek yokmu

Hello World
Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Ayn Benimde wolftü Kasıyor Ve PC Kendiliğinden Kapanıyor

Systemde Sorun vardır Yada Ekran Kartında  bide Kasada Olabilir    Bunlardan 3 Olabilir ...

Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
benimkide öyleydi hiçbişe anlamadım format attım düzeldi :d

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
sistemin düşük kardeşim aynı sorun herkeste var eger oyunlarım hiç kasmasın öyle dümdüz oynayım diyorsan canavar gibi bir pc alman lazım bence şükret kardeşim bırak kassın neticede pc si olmayanlarında var nede olsa hergün internete para vermektense ölyle oyna daha iyi kardeşim

Üye
10 HİZMET YILI
Cdeki boş alan az diye kaldırmıyoda olabilir. Googleye C Diski genişletme yazarak yükseltebilirsin.

Üye
10 HİZMET YILI
Canavar gibi bi pcmin olması için ne yapmalıyım Tavsiye verin.
Ekran kartımı alayım?
İşlemcimi değiştireyim?
Monitörümü değiştireyim?

Üye
10 HİZMET YILI
KARDEŞİM SEN BUNLARA BAKMA SİSTEMİN GAYET İYİ FORMAT AT TURBO GİBİ OLUR

Üye
10 HİZMET YILI
c diski 30 gb boş alan nedir biraz alan boşalt 2gb ram 2.2 ghz i5 işlemci var wolfteamı kasmadan oynuyom assasins creed revelationsuda kasmadan oynuyom c diskindendir sorun yoksa ram fln muhteşem bana göre

Üye
10 HİZMET YILI
Ya saten kapasite 96 gb. Sistem dosyaları falan, programlar 66 gb ediyor. Bence 30 gb çok iyi bir boşluk. Bu arada ne kadar format atsamda sonuç hep aynı. Kasıyor.!! (( Bıktım ya.

Üye
10 HİZMET YILI
mlhogl' Alıntı:
Ya saten kapasite 96 gb. Sistem dosyaları falan, programlar 66 gb ediyor. Bence 30 gb çok iyi bir boşluk. Bu arada ne kadar format atsamda sonuç hep aynı. Kasıyor.!! (( Bıktım ya.

Sistam bilgilerini çekip hızlı resim . com a yükle mesaj at bana linki bakarım ona göre bişey diyim . Bilgisayar Mühendisiyim :

Üye
10 HİZMET YILI
Vallaha doktor ayağıma geldi. ) Facebook varsa ordan konuşalım?.

Üye
10 HİZMET YILI
aga biriniz de Şu TS3 E GELSİN SOHBET EDERİZ WOLFTEAMDA ODA KURACAM GELİN GENÇLER

Üye
10 HİZMET YILI
Bizim iş ne oldu? Önce benimle ilgilen aga. Lütfen )))

Buyrun. Bu da Speccy sonuçları.

Üye
10 HİZMET YILI
#Güncel. Yardımı dokunana rep vericem. Pls (

Üye
10 HİZMET YILI
mlhogl' Alıntı:
bilgisayarında silinmeyen bir virüs olabilir. bazı virüsler format atmayı engeller bazı virüsler format attıgındada gitmez. sistemin gayet iyi bence sen bilgisayarını tamirciye götür. Onlar yapar 

Üye
10 HİZMET YILI
Kardeşim Windows 8.1 Pro 64 Bit Türkçe Format At Bilgisayarın Cenavar Olur

Üye
10 HİZMET YILI
Dediklerinizi yapicam arkadaşlar. Umarım sorun ortadan kalkar. Başka önerisi olan varsa alabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...