Teşekkürler önerin için.2. El PC Topla
Önerin için teşekkürler.pc özellikleri bayağı düşük bencede 2 . el kasa topla
Haklısın aslında. Benim anakart eğer INTEL işlemci destekleyen bir işlemci olsaydı üstüne katardım hemde daha iyi olurdu, çünkü RAM'lerim DDR3.Yeni bir bilgisayar toplaman daha mantıklı, donanımın baya eski. Özellikle ekran kartın. Tavsiyem yeni bir kasa toplaman, bu parçaları da satarak üstüne biraz daha para koyarsın
mariosüper mario hileli mario bunlardan başka bekleme .QW:qw.qew.
Gəl,əbədi Bozqurda dönek Uluyak qiyamətə...!
◘ Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene ◘
☪ ϜϓſϞ ☪
hehehe
hehehehiç sıkılmadan oynakdıklarım bişi zannetme yokluktan oynadım şimdi ise akıyoz ALEMEEE
Valla kardeş belki inanmayacaksın ama ben gtada en düşüklerde 500fps alıyorum en yükseklerde ise akıcı ynuyorum pc ateş ediyor sankibende bu bilgisayarla max 45 fps ile CS:GO oynamaya çalışıyorum
20-25 lerdeki pc yi 14.000 e aldım ben baya bi kar ettim ama amcam baya bi sövdü banabende bu bilgisayarla max 45 fps ile CS:GO oynamaya çalışıyorum
mafia 2 düşük ortada kasmaz tabi iyi bi işlemci warsa assasins creed rogue weya brootherhood rogue çok kaliteli düşükte 30 fps alırsın brootherhooddan ama rogue çokkasar mb warband crysis 2 pes 15 16 düşükte rahat oynarsın dirt 2 cod modern warfare lar çok hoş 2 sini bide 3 ünü bitirdim çok guzeller world at war ıda indirebilirsin ortada oynarsın heralde minecraft kasar heralde tom clansy nin birçom oyununu açar pes 13 far cry 3 nfs mst wanted 2012 kasmaz işlemciye bağlı sisteminde baya düşükmüüş 2 el pc toplaÖnerin için teşekkürler.
Haklısın aslında. Benim anakart eğer INTEL işlemci destekleyen bir işlemci olsaydı üstüne katardım hemde daha iyi olurdu, çünkü RAM'lerim DDR3.
Ama ne yazıkki AM3+,AM3 ve AM2 destekliyor sanırsam
Önerin için teşekkürler
mafia 2 düşük ortada kasmaz tabi iyi bi işlemci warsa assasins creed rogue weya brootherhood rogue çok kaliteli düşükte 30 fps alırsın brootherhooddan ama rogue çokkasar mb warband crysis 2 pes 15 16 düşükte rahat oynarsın dirt 2 cod modern warfare lar çok hoş 2 sini bide 3 ünü bitirdim çok guzeller world at war ıda indirebilirsin ortada oynarsın heralde minecraft kasar heralde tom clansy nin birçom oyununu açar pes 13 far cry 3 nfs mst wanted 2012 kasmaz işlemciye bağlı sisteminde baya düşükmüüş 2 el pc topla
bizim eski pc deboyleydi 2 gb ram 1024 ekran kartı işlemcisi intel celeron du çokkotuydu ama bu oyunlardan sadece crysis 2 yi çok az kkasıyoduUçak değil bu kardeş ne yaptın senSorsan wolftü bile kasıyordur belki
AM3 bir işlemci türü değil dostumAM3'lerin fiyatı 500lerden başlıyorAMD işlemciler de iyidir, DDR3 ram var diyorsun, eğer destekliyorsa AM2'lere bakmanı tavsiye ederim.
Dediklerinin hepsi doğru nerdeyseUçak değil bu kardeş ne yaptın senSorsan wolftü bile kasıyordur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?