dostum normal hiç kasma yok ama böyle önümden araba geçince silahla çatışınca pubg ta dürbün açarken donmalar oluyor hdd geç yükleniyor diyemi yoksa ram 1600 mhz diyemi acaba cünkü diyolar ssd sadece oyuna girerken vb hızlı girer diyolar fps alakası yok diyolarSSD Taktıgında Degişimi Fark Edersin Bütün Sorun SSD Olmadıgından Kaynaklanıyor
Sadece hızlı girersin herşeye fps le ilgisi yokSSD Taktıgında Degişimi Fark Edersin Bütün Sorun SSD Olmadıgından Kaynaklanıyor
format 2 gün önce attım driver falan herşey tamamladım yüzde yüz doğru biliyorumMuhtemelen virüs yemişsinidr bi format dene bakalım sonuçları bizimlede paylaş
ekran kartim iyi bence 2gb anlıyorum ama 256 bit dostum 4 gb olup 128 bit olsa bi fayda etmez 4 gb olması bit önemli değilmi ?ekran kartınla alakalı
1600 mhzGörev yöneticisinde bellek hızın ne yazıyor
dostum ssd oyunlarda fps işe yaramıyor diye biliyorum ?Dostum sorun emulator'den kaynaklı da olabilir ve ssd hızı aşırı etkiliyor bilgin olsun.
dostum şimdi bilgisayar yeni ama bende 2 ram slotu var en fazla 2 ram taka biliyorsun param kısıtlıydı bende düşündüm ki şimdi 1 adet 8 gb ram alayım 3200 mhz bi süre sonra diğer boş olan slota daha sonra alırım diye düşündüm ama 3200 mhz vermıyor 1 slot boş oldugu ıcın 1600 veriyor bundan kaynaklana bilirmi kasmabilgisayarın yenimi kardeşim kaç yıl oldu eğer yeniyse ve kasma oluyorsa kulanıdığım işete ram az gelebiliyor olabilir ram yeterli demiyorson bir 8 daha ekle yada biligisayarın ısınıyor olabilir onuda bi kontrol et fan yetersiz geliyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?