Kurban Olayım Sana Yarrabbim
Uzman Üye
Bu arada resmi olarak ekran kartını değiştiremiyorsun laptoptaherkeze emrhaba arkadaşlar benim bilgisayarım winsows 7 ramım 3 windows 10 yaptım fakat aşırı kasmalar oluyor anormal bi şekilde
cmd yerine yazdığınız bi şey felan varsa söylermisiniz temizleme kodu gibi bişey yani bide kasmaması için ne gibi değişiklikler yapmam gerek
Post automatically merged:
Birde benim laptopum ramı3 eğer değiştirmem gerekirse ekran kartınıda değiştirmem gerekmiyomu ekran kartım gömülü değil bu arada
Bu arada resmi olarak ekran kartını değiştiremiyorsun laptoptaherkeze emrhaba arkadaşlar benim bilgisayarım winsows 7 ramım 3 windows 10 yaptım fakat aşırı kasmalar oluyor anormal bi şekilde
cmd yerine yazdığınız bi şey felan varsa söylermisiniz temizleme kodu gibi bişey yani bide kasmaması için ne gibi değişiklikler yapmam gerek
Birde benim laptopum ramı3 eğer değiştirmem gerekirse ekran kartınıda değiştirmem gerekmiyomu ekran kartım gömülü değil bu arada
ramımı yükseltmeyi düşünüyorum zatende işlemcim 64bit olduğu için 64 bit kurdum bendeeğer ramin 3gb ve 64 bit windows kurduysan uyumsuzluk olabilir ve bir de performans sorunları
I already trolled my friend with a gif like that hahahaa, that was so funnyherkeze emrhaba arkadaşlar benim bilgisayarım winsows 7 ramım 3 windows 10 yaptım fakat aşırı kasmalar oluyor anormal bi şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?