Çözüldü bilgisayarım iyi fakat kasıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kurban Olayım Sana Yarrabbim
Uzman Üye
5 HİZMET YILI
herkeze emrhaba arkadaşlar benim bilgisayarım winsows 7 ramım 3 windows 10 yaptım fakat aşırı kasmalar oluyor anormal bi şekilde
cmd yerine yazdığınız bi şey felan varsa söylermisiniz temizleme kodu gibi bişey yani bide kasmaması için ne gibi değişiklikler yapmam gerek
Post automatically merged:

Birde benim laptopum ramı3 eğer değiştirmem gerekirse ekran kartınıda değiştirmem gerekmiyomu ekran kartım gömülü değil bu arada :D

Son düzenleme:
Çözüm
Win10 da arka program uygulamaları çok ram yiyor ya win7 ye tekrar dönüş yapmalısın ya da rami değiştir bildiğim kadarıyla sisteminde ekran kartını değiştirmene gerek yok ancak anakartına uygun ram seçmelisin

herkeze emrhaba arkadaşlar benim bilgisayarım winsows 7 ramım 3 windows 10 yaptım fakat aşırı kasmalar oluyor anormal bi şekilde
cmd yerine yazdığınız bi şey felan varsa söylermisiniz temizleme kodu gibi bişey yani bide kasmaması için ne gibi değişiklikler yapmam gerek

Birde benim laptopum ramı3 eğer değiştirmem gerekirse ekran kartınıda değiştirmem gerekmiyomu ekran kartım gömülü değil bu arada :D
Bu arada resmi olarak ekran kartını değiştiremiyorsun laptopta
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
ssd ekleyebilirsin bilgisayarın iyiyse 480 gb ssd hızlandıracaktır bence bi dene derim bu arada ssd yi james donkey al iyidir,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...