güncellemeleri kontrol ettim bi sıkıntı yok depolamada yer var onda da sıkıntı yokPcnin deoplamasi full dolmus olabilir yada sistemler bazilari guncel deildir bunlar olabilir
ondan da şüphelendim ekranın güç kablosu ile değiştirdim yine aynısını yaptı sürekli kapanmıyor zaten arada yapıyorGüç kablosundan olabilirmi ? Benim pcdede aynı sorun oluyor güç kablosu tam oturmuyor sok çıkar yapıyorum düzeliyor.
Kapanınca kasa çalışıyormu yoksa odamı kapanıyor.ondan da şüphelendim ekranın güç kablosu ile değiştirdim yine aynısını yaptı sürekli kapanmıyor zaten arada yapıyor
driverlar güncel olmayabilir kankamarkadaşlar ben toplama bilgisayar oluşturdum 2 yıldır kullanıyorum ama şimdi bilgisayarım kendini bi anda kapatıyor her zaman yapmıyor bunu ara ara yapıyor işlemci ısısı 53 dereceyi geçmiyor fanlar da gayet iyi çalışıyor kasayı açtım temizledim komple yine aynı neden kaynaklanmış olabilir bu sorun?
Elektrik Tesisatı ile ilgili bir sorun olabilir. Yeterli elektrik gelmediği zaman otomatik bilgisayar kapanır ve bilgisayara çok zarar verir.ondan da şüphelendim ekranın güç kablosu ile değiştirdim yine aynısını yaptı sürekli kapanmıyor zaten arada yapıyor
Dİrekt mi kapanıyor ? Yoksa bir mavi ekran hatası ekrana geliyor mu ?arkadaşlar ben toplama bilgisayar oluşturdum 2 yıldır kullanıyorum ama şimdi bilgisayarım kendini bi anda kapatıyor her zaman yapmıyor bunu ara ara yapıyor işlemci ısısı 53 dereceyi geçmiyor fanlar da gayet iyi çalışıyor kasayı açtım temizledim komple yine aynı neden kaynaklanmış olabilir bu sorun?
kasa kapanıyor zaten ekran değil sonra yeniden başlatıyor kendiniKapanınca kasa çalışıyormu yoksa odamı kapanıyor.
direkt kapanıyor bir anda çat diye güç kesmiş gibiDİrekt mi kapanıyor ? Yoksa bir mavi ekran hatası ekrana geliyor mu ?
Dostum ozaman bilgisayarcıya veya teknik servise götürmen şart olmuş.kasa kapanıyor zaten ekran değil sonra yeniden başlatıyor kendini
Post automatically merged:
direkt kapanıyor bir anda çat diye güç kesmiş gibi
aynısı simde bana bidaha oldu depolamayı temızledım düzeldi birazarkadaşlar ben toplama bilgisayar oluşturdum 2 yıldır kullanıyorum ama şimdi bilgisayarım kendini bi anda kapatıyor her zaman yapmıyor bunu ara ara yapıyor işlemci ısısı 53 dereceyi geçmiyor fanlar da gayet iyi çalışıyor kasayı açtım temizledim komple yine aynı neden kaynaklanmış olabilir bu sorun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?