Ben laptopun kendi microfonunu kullaniyorum harici mikrofon kullanmiyorumAynı sorun bi arkadaşımdada vardı ts'de konusamıyordu mic görünüyor ama sesini algılamıyordu farklı bi usb giriş yerine taktı sorun düzeldi bilemiyorum bi dene
Aksam eve gecince deneyecegim1: Önce pc aramaasına ses aygıtlarını yönet>kayıt>beyaz alana sağ tıkla>DEVRE DIŞI BIRAKILMIŞ AYGITLARI GÖSTER>gelenlerin üstüne sağ tıklayıp etkinleşitir de.
2: Sağ köşeden hoparlöre tıkla Seçeneklerden özellikleri seç oradaki bütün kutuları işaretleyip tamam de sonra ayar denetleyicisi genişleyecek mikrofonu bul muhtemelen sessiz kutucugu işaretlidir onu kaldır tamam de çalışacaktır
1: Önce pc aramaasına ses aygıtlarını yönet>kayıt>beyaz alana sağ tıkla>DEVRE DIŞI BIRAKILMIŞ AYGITLARI GÖSTER>gelenlerin üstüne sağ tıklayıp etkinleşitir de.
2: Sağ köşeden hoparlöre tıkla Seçeneklerden özellikleri seç oradaki bütün kutuları işaretleyip tamam de sonra ayar denetleyicisi genişleyecek mikrofonu bul muhtemelen sessiz kutucugu işaretlidir onu kaldır tamam de çalışacaktır
Tüm yazılımlar güncelBu olabilir fakat bu sistemin kendi ayarlarıyla ilgili gelelim bana :
Olan durumlar karşısında mic eskimiş veya yazılımında bi sıkıntı olmuş olabilir tavsiyem "Driver Booster" adlı uygulamayı indir tarat ve mic i güncelle eksik bi yazlım veya hatalı bir yazılım var ise bunu düzelticektir
Malesef olmadı1: Önce pc aramaasına ses aygıtlarını yönet>kayıt>beyaz alana sağ tıkla>DEVRE DIŞI BIRAKILMIŞ AYGITLARI GÖSTER>gelenlerin üstüne sağ tıklayıp etkinleşitir de.
Parcaları skup takmıs port bozulmus olabılır Servıse goturMalesef olmadı
Aklıma geldi belki söküp takmayıda unutmuş olabilir diye düşündümParcaları skup takmıs port bozulmus olabılır Servıse gotur
HaklıYanma ihtimali olabilir, servise götürmeyi dene...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?