Onaylı Üye
Uzun süredir format atmadığından dolayıdır bi format yakışır ferahlasın pcçeşitli oyunları oynarken (lol,genshin,gta5,dbd,dst) bilgisayar ya donuyor ve siyah ekran veriyor ya da donup yeniden başlatıyor bilgisayar masaüstü yeni 1 yıl olmamıştır tozunu aldım ekran kartı yok işlemci sıcaklığı 30 35 derecenin üstüne çıkmıyor msi afterburner ile kontrol ettim masaüstünde ve oyundayken. biosu biraz incelerken ch fanının sabit olmadığını gördüm 1200 1100 1300 gibi değerlerden birden 300lere düşüp geri çıkıyor ama sıcaklıkta sorun olmadığından çökme bundan kaynaklı değildir diye düşündüm ara sıra masaüstündeykende ekran gidip geliyor kısa bir süreliğine açık olan programları çökertiyor gibi bir şey oluyor örneğin spotify açıksa ekran gidince spotify ekranı gidiyor ama arkada şarkı çalmaya devam ediyor. her türlü güncellemeyi yaptım güncel olmayan bir şey olduğunu sanmıyorum bilgisayar özellikleri ekteki gibi yardımcı olursanız sevinirim
PC daha yeni ve zaten attım format bi kezUzun süredir format atmadığından dolayıdır bi format yakışır ferahlasın pc
Ekran kartın yok mu? Yoksa gözükmüyor mu?PC daha yeni ve zaten attım format bi kez
Ekran kartım yok, işlemcinin ekran belleğini kullanıyorumEkran kartın yok mu? Yoksa gözükmüyor mu?
Sürücüyü güncelleyeli daha 1 gün oldu, aynı sorun devam ediyorEkran kartın amd çoğunlukla olan şey sürücü yüzünden bunlarda ekran gidip geldiğinde sağ altta amd sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu gibi bir şey yazıyorsa ekran kartı sürücünden olabilir. Windows 10 güncellemesi ile kurduysan ekran kartını sitesinden indirip deneyebilirsin Onboard ekran kartıysa Chipset sürücüsünü güncelleyebilirsin anakart sitesinden
işlemciye yük biniyorEkran kartım yok, işlemcinin ekran belleğini kullanıyorum
30-35 derece gösteriyor, oyun oynarken dahi en fazla %40 kullanıyo işlemciyi yük bindiğini zannetmiyorumişlemciye yük biniyoryapacak bir şey yok driverlarını falan güncelle ama ekran kartı alman lazım
ekran kartının yapacağı işi işlemci alıyor ondan kaynaklıdır30-35 derece gösteriyor, oyun oynarken dahi en fazla %40 kullanıyo işlemciyi yük bindiğini zannetmiyorum
Hocam işlemcide fazla yük yok ne alaka, istediği kadar alsın ekran kartının işini zorlanmıyor işlemci ondan kaynaklı değilekran kartının yapacağı işi işlemci alıyor ondan kaynaklıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?