Üye
anakart yansa açılır mı knkanakart yanmış olabilir mi kontrol ettin mi yani usbyi bile okumuyorsa sorun büyük
Yok açılmazanakart yansa açılır mı knk
Bende araştırıyorum kaç gündür de yok bulamadımİlk defa böyle bir hata görüyorum, çok garip geldi biraz araştırdım hiç alan görmedim biraz araştırma daha yapayım eğer bulursam döneceğim.
başka usb denedin mi knk bende bi ara başka bi sorun vardı başka bir tanesiyle denedim olduUSB yi okuyor görüyor tanımlıyor ama biosda görmüyor Yoksa Normal Çalışıyor Okuyor Sıkıntı yok Anakartta Düzgün İslemcidede Harddiskdede bı sorun yok
Yok açılmaz
Bende araştırıyorum kaç gündür de yok bulamadım
Yok elimde flaşh olmadığı için deneyemedimbaşka usb denedin mi knk bende bi ara başka bi sorun vardı başka bir tanesiyle denedim oldu
Hayır mavi ekran almıyorum sadece otomatik onarıma hazırlanıyor diyor ve öyle kalıyorMavi ekran alıyor musun alıyorsan ne hatası veriyor ?
Hayır ekran kartsiz kullanıyordum pcyi zaten 2 yıldır falan hiç sıkıntı yoktu şu an yine yok zaten ekran kartıekran kartı ile ilgili bi sorun olabilir
En son çaremiz o formattan sonrabilgisayarcıya gitmeni öneriyorum dostum
Resim nasıl aticam BilmiyorumBi foto çekip atsana bakayim
kankacım bendede öyle olmuştu harddisk yanmış olabilir bi bilgisayarcıya götürmeni öneririm eğer yandıysa yenisini almalısın
İnşallah yanmamistir Formatla çözülür İnşallahkankacım bendede öyle olmuştu harddisk yanmış olabilir bi bilgisayarcıya götürmeni öneririm eğer yandıysa yenisini almalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?