dostum şöyle ki pc den gelen ses güç kaynağından geliyorsaDiyelim Güç Kaynağından Geliyor O ses Çözüm Olarak Ne Yapmalıyım Yada Yazılımsal ise PC yi Sıfırlamam Yeterli Olurmu Yoksa Sıfırlamadan Çözülebilecek Bir Yöntem Varmı Aydınlatırsan Sevinirim
ANAKART: ASUS PRIME A520M-KMerhabalar sistemin stabil çalışması için tüm parçaların doğru şekilde takılması ve sabitlenmesi gerekmektedir. Ayriyeten fan sürtünme sesini bulmanız lazım bu egzoz fanı, işlemci fanı veya en kötüsü ekran kartınızda coil whine olabilir bu yüzden tek tek denemeniz lazım. Ayriyeten oyunlardan tam olarak neden attığını biraz daha açıklar mısınız? Sistem özelliklerinizi de konuya ilave etmeniz güzel olur.
Valla Usta Okadar Detaylı BilmiyorumDostum ilk öncelikle anakartı çok iyi bir şekilde bağlanması gerekli anakartın 90 derece durmamasından kaynaklı fan sürtünme sesi yaşıyorsundur ses çıkaran fanın motor mil yatağı bağlanılirken sert davranıldığı için zarar almış olabilir buda fanda dengesiz çalışmaya neden oluyordur
Oyundan atmayı biraz daha açıklarmısın dostum
Fandan gelen ses ile sisteminde ciddi bir sıkıntı olmaz ciddi sıkıntı olması için ya güç kaynağı fanın yada havalandırma yapan egzoz fanının zarar görmesi gerekli
Başka bir ihtimal daha Anakartın tam oturmadığı içinde işlemcide oynama sıkıntısı olabilir yani kısaca her ihtimali kendince araştırman gerekli dostum
Birde not olarak şunu düşmek istiyorum sana pc kasasında her zaman negatif bir güç bulunur kasaya dokunduğunda bunu hissedersin bazen bu negatif gücü bir multimeterle kontrol et negatif gücün kasa üzerinde 4 wolt'u aşmaması gerekli dostum
Güç kaynağı fanını kontrol et anakartta bir oynama yoksa yani donanımsal bir sıkıntı yoksa yazılımsal sikintilere bakacaksınANAKART: ASUS PRIME A520M-K
İŞLEMCİ: AMD RYZEN 5 2600
RAM: GSKILL RIPJAWS 2✗8GB 3000MHz
EKRAN KARTI: MSI GEFORCE GTX1650 4GB
Dün Bütün Vidaları Satın Alıp Taktım Bahsettiğim Fan Sesi Güç Kaynağından Geliyor Bilginize...
Post automatically merged:
Valla Usta Okadar Detaylı Bilmiyorum
ANAKART: ASUS PRIME A520M-K
İŞLEMCİ: AMD RYZEN 5 2600
RAM: GSKILL RIPJAWS 2✗8GB 3000MHz
EKRAN KARTI: MSI GEFORCE GTX1650 4GB
Sistemim Bu, Anakartın Vidalarınıda Dün Hepsini Taktım İşlemcide Bi Oynama Yok Hiçbirşekilde Fan Seside Büyük Bir İhtimalle Güç Kaynağından Geliyor...
Diyelim Güç Kaynağından Geliyor O ses Çözüm Olarak Ne Yapmalıyım Yada Yazılımsal ise PC yi Sıfırlamam Yeterli Olurmu Yoksa Sıfırlamadan Çözülebilecek Bir Yöntem Varmı Aydınlatırsan SevinirimGüç kaynağı fanını kontrol et anakartta bir oynama yoksa yani donanımsal bir sıkıntı yoksa yazılımsal sikintilere bakacaksın
dostum şöyle ki pc den gelen ses güç kaynağından geliyorsaDiyelim Güç Kaynağından Geliyor O ses Çözüm Olarak Ne Yapmalıyım Yada Yazılımsal ise PC yi Sıfırlamam Yeterli Olurmu Yoksa Sıfırlamadan Çözülebilecek Bir Yöntem Varmı Aydınlatırsan Sevinirim
Yardımın için eyvallah kardeşim ben bunu bir bilgisayarcıya götüreyim.dostum şöyle ki pc den gelen ses güç kaynağından geliyorsa
güç kaynağının içini söküp fanın mil göbeğine yağ damlatman gerekli
elektrik motorunun içini de zarar vermeden temizlemen gerekli dostum
not: güç kaynağında yüksek gerilim diyotları bulunduğu için dikkatli bir şekilde güç kaynağı kasasını sökmen gerekli
işlemcimi değiştirdim diyorsun ana kartın işlemcini voltaj ve amper bakımından zayıf bırakıyor olabilir dostum bunları kendin daha detaylı araştırman gerekli ki kafanda bir çözüm yolu oluşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?