Çözüldü Bilgisayarım siyah ekranda kalıyor (Yardım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hiçbir sorun yokken oyun açarken birden ekran gitti reset attıktan sonra kaldı başlat tıkladıktan sonra ASUS yazısı falan geliyor BIOS falan da giriliyor ama ondan sonrası yoktu açıldı telefondan yazıyordum reset atmaya korkuyorum bir önlem bir şey yapabilir miyim önerileriniz oyunları açarken böyle bir sorun çıkıyor şimdide.

Screenshot_1.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Ekran kartı sürücünü kaldır tekrar kur hatada imgui yazıyor bence yanlışlıkla imzasız driver kurdunuz oda Windows her başlangıcında açılıyor sistemi geri yükle yapın ya da temiz bir format atın.
Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Büyük ihtimal ekran kartını yaktınız / kısa devre oldu.
en yakın tamirciye göstermen gerekir.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Büyük ihtimal ekran kartını yaktınız / kısa devre oldu.
en yakın tamirciye göstermen gerekir.
tam okumadın heralde açıldı şuan sıkıntı yok düzeldi ama önlem olarak ne yapa bilirim res atmak dan korkuyorum büyük ihtimalle windows dan kaynaklı şuan açıldı ama

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
masa üstü şuan sıkıntı yok res atsammı dosyalarımı başaka yere atıorum ne olur ne olmaz die
windows sağlıklımı die kontrol edicek bi program felan varmı bildğiniz
Hayır bir şey olmaz. Kasper Sky crck'li öneriyorum. indirip kurduktan sonra tam tarama yapınız.
1 saat kadar sürebilir tüm bilgisayarı tarayacaktır gerekli sorunlar çözülecektir,
iyi forumlar.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Görev yöneticisini açabiliyorsan aç oradan ayrıntılara gel explorer.exe'yi sil sonra sol üstteki dosya işaretine tıkla yeni görev çalıştır deyip explorer.exe yaz.

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Tamirciye götürürsen parçalarda herhangi bir sıkıntı olup olmadığını tespit edebilir. Büyük ihtimalle çözersin ancak yine de sorun başka bir problemden kaynaklı olabilir.

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Görev yöneticisi devre dışı bırakıldı diye bir hata alıyorsan bilgisayar da büyük ihtimalle virüs vardır.
Bilgisayarı eğer kontrol edebiliyorsan aşağıdaki adımları izleyerek görev yöneticisini aktif edebilirsin.
  • adım #1: başlat tuşuna basın.
  • adım #2: arama kısmına çalıştır yazın ve tıklayın, açılan çalıştır ekranına ‘regedit' yazın ve çalıştırın.
  • adım #3: burada HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System dizinine gidin.
  • adım #5: disabletaskmgr anahtarı üzerinde sağa tıklayın.
  • adım #6: açılan menüden değiştir seçeneğine tıklayın.
  • adım #7: değeri 0 olarak girin ve tamam butonuna tıklayın.
  • adım #8: bilgisayarı yeniden başlatın ve sorunun çözülüp çözülmediğine bakın.
Ama sana yapacağım en büyük yardım bilgisayarını bir tamirciye baktırmak çünkü bu durumun bir sürü olasılıkları var. İyi günler dilerim.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Görev yöneticisi devre dışı bırakıldı diye bir hata alıyorsan bilgisayar da büyük ihtimalle virüs vardır.
Bilgisayarı eğer kontrol edebiliyorsan aşağıdaki adımları izleyerek görev yöneticisini aktif edebilirsin.
  • adım #1: başlat tuşuna basın.
  • adım #2: arama kısmına çalıştır yazın ve tıklayın, açılan çalıştır ekranına ‘regedit' yazın ve çalıştırın.
  • adım #3: burada HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System dizinine gidin.
  • adım #5: disabletaskmgr anahtarı üzerinde sağa tıklayın.
  • adım #6: açılan menüden değiştir seçeneğine tıklayın.
  • adım #7: değeri 0 olarak girin ve tamam butonuna tıklayın.
  • adım #8: bilgisayarı yeniden başlatın ve sorunun çözülüp çözülmediğine bakın.
Ama sana yapacağım en büyük yardım bilgisayarını bir tamirciye baktırmak çünkü bu durumun bir sürü olasılıkları var. İyi günler dilerim.
Şu an oyuna girince siyah ekrana düşüyor. Normalde dün akşam sıkıntı yoktu.

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Ekran kartı sürücünü kaldır tekrar kur hatada imgui yazıyor bence yanlışlıkla imzasız driver kurdunuz oda Windows her başlangıcında açılıyor sistemi geri yükle yapın ya da temiz bir format atın.

Çözüm
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
kanka sorunun windows açılıyo ve simsiyah ekran ise bende yaşadım kesin çözümü res atmak res atmak istemiyosan ctrl+alt+del yapıp görev yöneticisini aç sonra explorer.exeyi sil olmassa mecburen res atıcaksın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...