Uzman Üye
Bilgisayarınızın kasası temiz mi? termal macunu var mı? bunları kontrol edin hocam. Çalışmayan fan olabilir. Her zaman sorun virüs veya yazılımsal değildir. Kaynak izleyicisini açarak bilgisayarın ekstra cpu gpu tüketimi...Bilgisayarım son 1 haftada gözle görülecek fps düşüşleri yaşamaya başladı
ayrıyetten hiç bişey indirmedim hep aynı uygulamalar vardı
sadece fifa 21 indirdim ve orda fark ettim fps düşüşünü
orta ayar kasmadan oynadıgım oyun en düşükte bile 10 fps verir olmuştu
ayrıca diğer oyunlarda fifa online 4 ve lol gibi oyunlardada cidden ağır fps düşüşleri olmaya başladı
neden oluyo olabilir yardım edin lütfen format atmak istemiyorum 2022 girdikten beri 2 kez attım zaten
ekran kartı driverini daha 2 gün önce güncelledim
virüs girdiyse ekran kartına zarar vermiş olabilir bu da performans düşüklüğüne neden olurBilgisayarım son 1 haftada gözle görülecek fps düşüşleri yaşamaya başladı
ayrıca diğer oyunlarda fifa online 4 ve lol gibi oyunlardada cidden ağır fps düşüşleri olmaya başladı
neden oluyo olabilir yardım edin lütfen format atmak istemiyorum 2022 girdikten beri 2 kez attım zaten
windows defender ile taradım çıkmadı Hakiki bi virüs uygulaması vaarmı cidden yararlı olacakvirüs girdiyse ekran kartına zarar vermiş olabilir bu da performans düşüklüğüne neden olur
bu tarz virüsleri bulmak için kullanılan uygulamar genellikle paralaı oluyowindows defender ile taradım çıkmadı Hakiki bi virüs uygulaması vaarmı cidden yararlı olacak
Bilgisayarınızın kasası temiz mi? termal macunu var mı? bunları kontrol edin hocam. Çalışmayan fan olabilir. Her zaman sorun virüs veya yazılımsal değildir. Kaynak izleyicisini açarak bilgisayarın ekstra cpu gpu tüketimi yapıyor mu kontrol etmenizi de öneririm.Bilgisayarım son 1 haftada gözle görülecek fps düşüşleri yaşamaya başladı
bilgisayar toplam 4 fanlı 3ü çalısıyo ekran kartı olmadığı için apu sistemim, içi biraz tozlu pcyi alalı 1.6 yıl felan oldu daha macun sürmeim ilk aldığım macun duruyoBilgisayarınızın kasası temiz mi? termal macunu var mı? bunları kontrol edin hocam. Çalışmayan fan olabilir. Her zaman sorun virüs veya yazılımsal değildir. Kaynak izleyicisini açarak bilgisayarın ekstra cpu gpu tüketimi yapıyor mu kontrol etmenizi de öneririm.
son sürüm win10 pro varwindowsu güncelle
banada öyle geliyo güncelleme yaptıgımdan beri yavaş gibi zaten amd software ile 20 nisanda güncelledim en son sürümü yüklü halbukiısı değerleri ile olabilir ama sanmıyorum acaba en son kurduğun driver da bir sorun olabilir mi ? tam performansı yansıtmıyor olabilir bide önceden fps ayarları yaptıysan bilgisayarında driver güncellendikten sonra yaptığın ayarlar eski haline dönmüştür
Hocam pc'lerde max seneden seneye macun değişimi ve tozlar için temizlik yapmak gerekiyor. Ben laptop kullandığım için 6-8 ay arasında yapıyorum. Macun olmaması ve fanların tozlanması sıcaklığı arttırır ve fps düşüşü, drop yaşatır.bilgisayar toplam 4 fanlı 3ü çalısıyo ekran kartı olmadığı için apu sistemim, içi biraz tozlu pcyi alalı 1.6 yıl felan oldu daha macun sürmeim ilk aldığım macun duruyo
Post automatically merged:
son sürüm win10 pro var
Post automatically merged:
banada öyle geliyo güncelleme yaptıgımdan beri yavaş gibi zaten amd software ile 20 nisanda güncelledim en son sürümü yüklü halbuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?