İşlemcim: Intel Core 2 6300 1.87ghz çift çekirdekFotoğraf atamadım. Sanırım beceremedim.
termal macunun yenilersen çözüme ulaşabilirsin birde pc içini temizleyebilirsinbilgisayarımı ilk açtığımda çalışıyor ama başka hiçbir şey olmuyor. sanırım işlemci tek seferde çalışmıyor emin değilim. ekranda sinyal yol yazıyor. 2-3 kez kapat-aç yaptığımda görüntü geliyor ve düzgün şekilde açılıyor. bu sorunu nasıl çözerim? bilgisayarımın tek seferde açılmasını istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
İşlemci yuvası sabittir. Öyle bir şey olması imkansızişlemcinin çiplerine birşey olmuş olabilir mi kayma gibi
yok hayır sabit olsada çipleri olur ya çok ufak elektriği belki tam iletemiyordurİşlemci yuvası sabittir. Öyle bir şey olması imkansız
Diyorum ya işte öyle bir şey mümkün değil.yok hayır sabit olsada çipleri olur ya çok ufak elektriği belki tam iletemiyordur
kasayı temizeyip termal macunu kontrol etmeside benki çözüm olurTermal macun max 2 senede bir yenilenmesi gerekir. Onunla alakalı olabilir. Onun dışında sistemde kasada temassızlık olabilir kontrol etmeni öneririm
sorun macunda deil öyle olsa pc açılır işlemci ısınır 3-5 dakkaya kapanır ilk te yapmaz bunuTermal macun max 2 senede bir yenilenmesi gerekir. Onunla alakalı olabilir. Onun dışında sistemde kasada temassızlık olabilir kontrol etmeni öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?