bilgisayarımı ilk açtığımda çalışıyor ama başka hiçbir şey olmuyor. sanırım işlemci tek seferde çalışmıyor emin değilim. ekranda sinyal yol yazıyor. 2-3 kez kapat-aç yaptığımda görüntü geliyor ve düzgün şekilde açılıyor. bu sorunu nasıl çözerim? bilgisayarımın tek seferde açılmasını istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
bilgisayarımı ilk açtığımda çalışıyor ama başka hiçbir şey olmuyor. sanırım işlemci tek seferde çalışmıyor emin değilim. ekranda sinyal yol yazıyor. 2-3 kez kapat-aç yaptığımda görüntü geliyor ve düzgün şekilde açılıyor. bu sorunu nasıl çözerim? bilgisayarımın tek seferde açılmasını istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam bu bahane ile tüm parçalarınızı bir kontrolden geçirirseniz çok iyi olur, ramleri temizler anakartınızı temizlersiniz. Termal macun yenileyerek güncelleştirmeleriniz yaparsanız bir sınırınız kalmaz gibime geliyor.
Kardeşim kablonda sorun olmasın yada Allah korusun ekran karti ekrana görüntü verme yerinde sorun olmasın yada ekran kartın bozulmasin. Sorunu cozebildiniz mi?
Konu hakkında yorum yapacaksanız takip edin. Çözümü zaten belirttim ve sorunun artık var olmadığını belirttim. Yine de gelmiş konuyu tekrar tazeliyorsunuz. Konu kilitleniyor mu bir fikrim yok çünkü konuyu nasıl düzenleyeceğimi veya kilitleyeceğimi bilmiyorum. Artık yorum yapmayın.