Bilgisayarım windows açılma ekranında kalıor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Hiç bir şeyi yoktu online derste dondu kapanmadı fişi çektim 2 saat sonra açmayı denedim windows ekranında takılı kaldı

Ekli dosyalar

• 20200918_210501.jpg
    20200918_210501.jpg
    1.7 MB · Görüntüleme: 33
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Evet eminim ztn tek hard disk var

A

Ram'inde ya da hdd'de sorun vardır.

Mümkünse
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
ile test edin.
Sorun RAM'lerde degilse büyük ihtimalle HDD'de bir sorun var, güncelleme sirasinda bir bozukluk olmus olabilir, ömrü dolmus olabilir veya herhangi benzer bir hata. HDD'yi de sisteme girmeden test edemeyeceginiz icin, mümkünse baska bir kasada test edin. Eger böyle bir imkan yoksa bilgisayari güvenli modda baslatmayi deneyin. Güvenli modda calisiyorsa sorunun nedenini bulmak icin sistemi daha iyi analiz edebiliriz.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
masaüstü mü eğer öyleyse bilgisayarın bir şey pili oluyor bakkallarda falan satılıyor yuvarlak pil o bitmiştir benim eski bilgisayarda öyleydi onu yenile 10 15 lira falan

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
masaüstü mü eğer öyleyse bilgisayarın bir şey pili oluyor bakkallarda falan satılıyor yuvarlak pil o bitmiştir benim eski bilgisayarda öyleydi onu yenile 10 15 lira falan
Bios pilinden bahsediyorsunuz, lakin bios pilinde bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Bios pilinde sorun olsaydı sistem kendiliğinden kapanırdı.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
A

Ram'inde ya da hdd'de sorun vardır.

Mümkünse
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
ile test edin.
Sorun RAM'lerde degilse büyük ihtimalle HDD'de bir sorun var, güncelleme sirasinda bir bozukluk olmus olabilir, ömrü dolmus olabilir veya herhangi benzer bir hata. HDD'yi de sisteme girmeden test edemeyeceginiz icin, mümkünse baska bir kasada test edin. Eger böyle bir imkan yoksa bilgisayari güvenli modda baslatmayi deneyin. Güvenli modda calisiyorsa sorunun nedenini bulmak icin sistemi daha iyi analiz edebiliriz.
Memtest86 nedir nasıl kullanıcam

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bios pilinden bahsediyorsunuz, lakin bios pilinde bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Bios pilinde sorun olsaydı sistem kendiliğinden kapanırdı.
yani bilmiyorum ben değiştirdimde eski bilgisayarım da herhangi bir sorun olmamıştı sıkıntısız çalışıyordu 10 senelik pcidi birde :D

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
yani bilmiyorum ben değiştirdimde eski bilgisayarım da herhangi bir sorun olmamıştı sıkıntısız çalışıyordu 10 senelik pcidi birde :D
Bios pillerinin belli bir ömrü olduğunu biliyorum, bir yerden sonra ömürleri bitiyor, aynı saat pilleri gibi, zaten bios pilinde kullanılan pil saat pillerinden. Lakin sorunun ram veya HDD'den kaynaklı olduğu düşüncesindeyim

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
sistem windowsu yükliyemiyor kimi zaman hdd kaynaklı oluyor bu hata hdd kablolarının gevşemediğine düzgün takılı olduğuna emin olup tekrar aç pc yi

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ekran siyah kalmadığı için bios pilini tak çıkar diyemeceğim çünkü windows logosu geliyor. En son windows update yaparken mi kapattınız? Bunun dışında ramlerde yada işlemcide sıkıntı olabilir en son bende kasa çalışıyordu görüntü gelmiyordu işlemcide sıkıntı çıkmıştı burda görüntü geliyor bir ihtimal belleğinizde bir sıkıntı olabilir. İyi forumlar.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Ekran siyah kalmadığı için bios pilini tak çıkar diyemeceğim çünkü windows logosu geliyor. En son windows update yaparken mi kapattınız? Bunun dışında ramlerde yada işlemcide sıkıntı olabilir en son bende kasa çalışıyordu görüntü gelmiyordu işlemcide sıkıntı çıkmıştı burda görüntü geliyor bir ihtimal belleğinizde bir sıkıntı olabilir. İyi forumlar.
2 bellek var denedim 2 side sağlam yeni hdd aldım format dahi atmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...