- Yasaklandı
-
teşekkürler kanki peki bu adamlar şimdi yalanmı söylüyo (cevap yazanlar)Hayır dostum alakası yok öyle birşey olması imkansız hahasen bilgisayarı açtığında bilgisayarını yönetebilir ki zaten bunu sen görürsün sen görmeden senin bilgisayarına hiç birşey yapamaz sen bilgisayarda iken yani açıkçası bilgisayarın açık ve sen başındaysan hiç bir şey yapamaz
Yalan söylüyorlar demiyorum dostum sadece eğer ki gizlenen bir virüs dosyası kalmış ise şüphe kalmasın içinde diye format at demişler daha çok bilgi paylaşmışlar ki bende format atmanı tavsiye ederim ama dediğim gibi öyle senin bilgisayarında oyun yapamazlar keylogger atmışlar ise. en fazla yazdıklarını çalarlar hesaplarını falan girerken dikkatli ol hatta derhal format at derimteşekkürler kanki peki bu adamlar şimdi yalanmı söylüyo (cevap yazanlar)
kanki ben daha çocuğum hiç bir kredi kartı bilgim yok oyun hesaplarım var onlarda hala çalınmadıYalan söylüyorlar demiyorum dostum sadece eğer ki gizlenen bir virüs dosyası kalmış ise şüphe kalmasın içinde diye format at demişler daha çok bilgi paylaşmışlar ki bende format atmanı tavsiye ederim ama dediğim gibi öyle senin bilgisayarında oyun yapamazlar keylogger atmışlar ise. en fazla yazdıklarını çalarlar hesaplarını falan girerken dikkatli ol hatta derhal format at derim
O zaman bir problem yok virüs programı ile taratıp devam edebilirsin kardeşim .Dkanki ben daha çocuğum hiç bir kredi kartı bilgim yok oyun hesaplarım var onlarda hala çalınmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?