CʜᴏꜱᴇɴOɴᴇ
Uzman Üye
8 yıl qweQW:E:QW :EQW:E :WQ kardeşim ust katta buldum nostaljı ıcın cıkardım bu pc yı oylesıne yanı ama oynamak ıstıyorum guzzel pc :QWEHDD kullanımı ne kadar?
Görev yöneticisinden yüzdelik olarak kullanım ne kadar söylersen ona göre yardımcı olacaktım8 yıl qweQW:E:QW :EQW:E :WQ kardeşim ust katta buldum nostaljı ıcın cıkardım bu pc yı oylesıne yanı ama oynamak ıstıyorum guzzel pc :QWE
Bu şekilde anlaşılamaz, WİN+R kullanarak arama penceresini açıp "dxdiag" yazarak (1,2) sayfanın ss atarsanız daha iyi çözümler gelecektir
knk onu müzeye götürsen tarihi eser diye sana yeni pc toplama parası alırsın 8 yıl ne8 yıl qweQW:E:QW :EQW:E :WQ kardeşim ust katta buldum nostaljı ıcın cıkardım bu pc yı oylesıne yanı ama oynamak ıstıyorum guzzel pc :QWE
laptop bu aradagit gide yavaşlaması normal kasanın içini temizle güzel format at ama aslında artık ssd almanın vakti gelmiş gerçi o pcye alınırmı sorusu da kafa yorar
wknk onu müzeye götürsen tarihi eser diye sana yeni pc toplama parası alırsın 8 yıl ne
İntel 3000 var 1,45 ghz 4gb ram 20-25 fps idare ediyor'du black squaddaBilgisayarın çok eski dostum, üzgünüm ama bu özelliklerle pek fazla performans beklemeni önermiyorum
olm o pc değil at çöpe gitsin sobada yak 8 yıl ne lan 8 yılda adam oluyor pc napsınw
şqeiwqeiqwie
qwie
iqw:QWE:QW:E zamanına gerek yok daha 2 pc var bunu napıyım demıyorum bunuda tasarruflu kullanıyorum bırı masasutu bırıde rampagenın oyuncu laptobu var
ama knight acık onlarda kasılıyorum
dalga gecem la :QW:EQ:WE:QWolm o pc değil at çöpe gitsin sobada yak 8 yıl ne lan 8 yılda adam oluyor pc napsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?