Bilgisayarıma dahil Tüm hesaplarıma girmeye Çalışıyolar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Merhaba yaklaşık 2 3 gündür bilgisayarıma hesaplarıma giriyorlar millete sövüp çıkıyorlar virüsden bulaşmış olabilir Yardımcı olabilecek varmı banka hesabıma kadar girdiler
yardımcı olabilecek birileri varmı Lütfen yardım edin
Neyapacağımı şaşırdım artık korkmaya bile başladım
Discordum Frotyty

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hangi site olursa olsun hile yapma indirme
pc ye malwarebytes indir sonra pcnın kendi antivirüsu windows tusu ve r ye basılı tut oraya mrt yaz ve antivirğs taraması yap
cmd yönetici başlatıp net user yaz sen ve anntvirüsten bşaka birşey varsa ordan anlarsın
process explorer indir senın yerine virğüslü bir şey var mı bakar ordan dosya yolu bul ve silersin
içine sinmediyse hepsini yap ve format at
hesaplara gelince ban yemen muhtemel küfür ettiyse başka şeylerde olablir e posta hesaın hala sendeyse şifre değiştir

Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
bence kesin çözüm istiyorsanız formatlayın ve bütün sosyal medya hesaplarınızı banka hesaplarınızın bilgilerini değiştirin başka türlü iz kalabilir gibime geliyor

大 Yami Yugi
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bİlgisayarına temiz bir kurulum yap ve virüs programını güncel tut. Format attığın bilgisayarda tüm hesaplarının şifrelerini değiştir. 2. Adım korumaları var ise onları aktif et

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Öncelikle geçmiş olsun verilerin ele geçirilmiş,
Temiz kurulum yapmakta fayda var, tüm hesaplarının şifrelerini değiştir mail adreslerinin dahil.

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
usb li 0 dan formatla dostum bildiğin herşeyin şifresini değiştir başka çözümü yok geçmiş olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...