Arkadaşlar ilk önce merhabalar, ben bilgisayarıma format atmak istiyorum lakin daha önce hiç atmadım. Şimdi benim aldığım bilgisayar kutusundan çıkan 2 adet DVD/CD var birisi siyah ( AMD Driver installation DVD ), bir diğeri ise mavi bilgisayarımın marka modeli vs içeren bir DVD/CD şimdi ben bu mavi cd yi DVD okuyucuma taktım ve şöyle
bir klasörler ile karşılaştım bu format CD si'mi oluyor bana bu konu hakkında yardım ve görüşlerinizi talep ediyorum. NOT : Bu klasörler içerisindede dolaştım Window8 , 8.1 ve windows10 32/64 bit klasörleride var yani tüm gerekli programlar var CD'nin içerisinde. Birde bu Windows 8, 8.1 ve Windows 10 seçerken nasıl 10 u seçiçem çok karmaşık bir konu farkındayım ama yardımcı olursanız çok müteşekkir olucam acil desteğe ihtiyacım var saygılar...
Merhaba hocam Windows 10 tüm sürümler İSO dosyası bir web sitesinden indirmelisin sonra bunu rufus ile USB bellek veya DVD ( sen hangisine kurmak istiyorsan )bot edeceksin sonra format atabilirsin eğer anlamadıysan
Yükseltmede format olmaz ama benim tavsiyem yedek alıp format ile pro at neden diyeceksin daha hızlı bir bilgisayar sahip olursun yani belgeler üst üste binmemiş olur.
Tabi siz nasıl istiyorsanız öyle yapın
kendi sitesinden isoyu indir rufusla yaz flasha çak formatı sonrası zati güncelleştirmeleri denetleyince herşeyi hallediyor w10 driver felan otomatik cok ii esnaflara para basmayı bırakın artık xd