Bilgisayarıma format atmak istiyorum.!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar ilk önce merhabalar, ben bilgisayarıma format atmak istiyorum lakin daha önce hiç atmadım. Şimdi benim aldığım bilgisayar kutusundan çıkan 2 adet DVD/CD var birisi siyah ( AMD Driver installation DVD ), bir diğeri ise mavi bilgisayarımın marka modeli vs içeren bir DVD/CD şimdi ben bu mavi cd yi DVD okuyucuma taktım ve şöyle
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bir klasörler ile karşılaştım bu format CD si'mi oluyor bana bu konu hakkında yardım ve görüşlerinizi talep ediyorum. NOT : Bu klasörler içerisindede dolaştım Window8 , 8.1 ve windows10 32/64 bit klasörleride var yani tüm gerekli programlar var CD'nin içerisinde. Birde bu Windows 8, 8.1 ve Windows 10 seçerken nasıl 10 u seçiçem çok karmaşık bir konu farkındayım ama yardımcı olursanız çok müteşekkir olucam acil desteğe ihtiyacım var saygılar...

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Merhaba hocam Windows 10 tüm sürümler İSO dosyası bir web sitesinden indirmelisin sonra bunu rufus ile USB bellek veya DVD ( sen hangisine kurmak istiyorsan )bot edeceksin sonra format atabilirsin eğer anlamadıysan

Üye
7 HİZMET YILI
peki hocam bir şey sorucam ben suan Windows 10 home kullanıyorum bunu pro ya çevirsem kısa yoldan komple pc formatlanır mı
Post automatically merged:

lisans anahtarı var bende pro nun direkt pro ya yükselt desem etkinleştirmeden yani format atmış oluyor muyum ?

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
peki hocam bir şey sorucam ben suan Windows 10 home kullanıyorum bunu pro ya çevirsem kısa yoldan komple pc formatlanır mı
Post automatically merged:

lisans anahtarı var bende pro nun direkt pro ya yükselt desem etkinleştirmeden yani format atmış oluyor muyum ?
Yükseltmede format olmaz ama benim tavsiyem yedek alıp format ile pro at neden diyeceksin daha hızlı bir bilgisayar sahip olursun yani belgeler üst üste binmemiş olur.
Tabi siz nasıl istiyorsanız öyle yapın :)

░▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒░
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Win10 Media Creation Tool İndirip
Kullanarak ücretsiz yükseltme + format yapabilirsin. Eğer Çok bilgin yoksa cd - flash üzerinde.:)

It was all a dream.
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Windows 10 Pro 64 Bit indir rufus programı ile flasha kur formatı at netten rehberler bulabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
kendi sitesinden isoyu indir rufusla yaz flasha çak formatı sonrası zati güncelleştirmeleri denetleyince herşeyi hallediyor w10 driver felan otomatik cok ii esnaflara para basmayı bırakın artık xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...