Bilgisayarıma hiçbir VPN'i kuramıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Come here and let me show you
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Baştan söyleyeyim, VPN'i sadece oyunlarda yediğim IP banlardan kurtulmak için kuracağım. Modemi aç kapa yapmak uğraştırıyor.

Sorun: Şu ana kadar 3 tane vpn kurmayı denedim. İsimlerini vermek serbest mi bilmiyorum bu yüzden yazmayacağım. Bu kurmayı denediğim VPN'lerin üçünde de bi noktada kaldı. Bir tanesi %55'te kaldı yarım saat, diğeri %99 kaldı yarım saat bekledim ama ilerlemedi gibi gibi. Görev yöneticisini açıp VPN kurulum işlemine baktığımdaysa ne disk ne işlemci kullandıklarını gördüm. Bilgisayarımda hali hazırda var olan VPN'i bir süre önce kaldırmıştım kullanmadığım için fakat şimdi lazım oldu ama kuramıyorum nedense. Yardımcı olursanız sevinirim belki bir çözümü vardır.

Şimdiden teşekkürler.
Uyarı: Lütfen gidipte "VPN kurma git modemi aç kapa yap o zaman" tarzı şeyler yazmayın.
NOT: Konunun bölümü varsa oraya taşınırsa sevinirim. VPN'lerle ilgili bölüm bulamadığım için buraya açtım.

comme un bébé
Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Windows ayarından VPN ekleyebilirsin, bookvpn'de nasıl yapacagınız yazıyor.

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
kurulum aşamasında ağ bağlantısı izni gibi denetim masasından uyarı geliyor onu onaylaman gerekiyor onaylıyor musun ?

Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
kurulum aşamasında ağ bağlantısı izni gibi denetim masasından uyarı geliyor onu onaylaman gerekiyor onaylıyor musun ?
Hiç öyle bir bildirim gelmedi. Gelseydi onaylardım zaten ama işte.
Post automatically merged:

Windows ayarından VPN ekleyebilirsin, bookvpn'de nasıl yapacagınız yazıyor.
Eğer bunu yaparsam istediğim gibi ip değiştirebilecek miyim tıpkı normal vpn gibi?

comme un bébé
Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Hiç öyle bir bildirim gelmedi. Gelseydi onaylardım zaten ama işte.
Post automatically merged:

Eğer bunu yaparsam istediğim gibi ip değiştirebilecek miyim tıpkı normal vpn gibi?
Zaten oradan istediğiniz lokasyonun k.adı ve şifresini alıyorsunuz önce baksaydınız keşke siteye.

Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Zaten oradan istediğiniz lokasyonun k.adı ve şifresini alıyorsunuz önce baksaydınız keşke siteye.
Demek istediğim o değildi. Zaten siteye göz attım size yazmadan önce. Benim demek istediğim şuydu; ben günde 2 3 kere ip değiştiriyorum. Eğer sizin dediğinizi yaparsam istediğim kadar ip alabiliyor muyum yoksa bir sınırı var mı?

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bilgisayarındaki bir antivirüs veya spyware engelliyor olabilir. Hepsini devre dısı bırakıp edener misin

comme un bébé
Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Demek istediğim o değildi. Zaten siteye göz attım size yazmadan önce. Benim demek istediğim şuydu; ben günde 2 3 kere ip değiştiriyorum. Eğer sizin dediğinizi yaparsam istediğim kadar ip alabiliyor muyum yoksa bir sınırı var mı?
Yaklaşık 6-7 ülke var ve ipleri sınırlı maalesef.

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
google yada operaya wpn ekleyebiliyorsun ama normal windows a nasıl eklendiğini bende bilmiyorum

𝘪𝘤𝘦𝘺 𝘴𝘱𝘪𝘤𝘦𝘺
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
Windows ayarlarından eklemeyi denedin mi denediysen ve olmadıysa herhangi bir programla çakışıyor olabilir veya defender engelliyor olabilir bunları kontrol etmeni tavsiye ederim

sudo su
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bilgisayarında bulunan defender ve antivirüs programlarını kapatıp OpenVPN deneyebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...