Onaylı Üye
temızlemek lazım pc yıdeEğer cpu ısı hatası veriyorsa işlemci soğutucunu değiştirmeyi denemeni tavsiye ederim
temızlemek lazım pc yıde
ne onerirsin ?İşlemcin ve ekran kartını yükseltmen lazım çok düşük
olurekran kartını yükseltsen daha hoş olabilir istersen link atabilirim önerebileceğim bir kaç ekran kartı var
macunu ilk 2yil once yaptim daha yapmadim parca degistirirken yapicamTemizlemek,termal macun yenilemek veya işlemci soğutucu değiştirmek çözüm olabilir çünkü sistemde uyumsuz bir şey göremedim
ssdyi yeni aldim 1ay oldussd öneririm sadece bu sisteme
sivi sogutmadan korkuyorum birsey olur diyeSıvı soğutma veya alternatif bir çözüm bulursan iyi olur senin için.
cam cikarili fakat pc assagida masam kucuk oldugu icineğer işlemci soğutucun varsa termal macununu bir değiştirmeni öneririm. Normalde laptoplard 6 ayda bir ve masaüstü pclerde en az yılda bir bakım yapmak gerekiyor (genel kasa temizliği ve macun değiştirme). Ayrıca yaz aylarında olduğumuz için evin de eğer sıcaksa pcnin soğuması daha zor olacaktır dolayısıyla pcni yukarıda değilse yukarı bir konuma koyabilirsin ve camı çıkartabilirsin.
O zaman fanları yenilemekte ve kasayı temizlemekte fayda var.sivi sogutmadan korkuyorum birsey olur diye
cam cikarili fakat pc assagida masam kucuk oldugu icin
ramleri yukseltmek icin anakarti degistirmek lazim oda ekran karti degistirmekle ayni fiyata patlarRamlerini yükseltebilirsin onun dışında pek de bir şey yapmanı gerektirecek bir şey yok, yeni oyunların hepsini kaldırabilecek bir sistemdesin.
kasayi zaten temizliyorum da islemcinin mi fanlarini yenileyimO zaman fanları yenilemekte ve kasayı temizlemekte fayda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?