Uzman Üye
Bilgisayarın açılış ekranında donuyorsa ve biosa giremiyorsan tek çözüm bilgisayarcıya götürmen.tamam işte kapatıyorum flash belleği takıyorum pc yi açıyorum pc donuyor olmuyor
Post automatically merged:
windows ayarlarından da atmayı denedim oda olmuyor orda da hata veriyor
tamam işte kapatıyorum flash belleği takıyorum pc yi açıyorum pc donuyor olmuyorFlaş belleğinize format dosyalarını yüklediyseniz bilgisayar açıkken takmanıza gerek yok kapatıp açın açılışta F11 basıp başlangıcı USB olarak seçiyorsunuz ve format ekranına geçiyor.
windows ayarlarından da atmayı denedim oda olmuyor orda da hata veriyorEn sağlıklı yöntem format atmak olacaktır fakat bu noktada hata aldığınızı yazmışsınız. Önerim Windows ayarlarından sıfırlamanız olacaktır.
Bu linkten nasıl sıfırlandığına göz atın:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Sıfırladıktan sonra tekrar format atmayı deneyin, atabilirseniz bu şekilde daha sağlıklı olacaktır.
Bilgisayarın açılış ekranında donuyorsa ve biosa giremiyorsan tek çözüm bilgisayarcıya götürmen.tamam işte kapatıyorum flash belleği takıyorum pc yi açıyorum pc donuyor olmuyor
Post automatically merged:
windows ayarlarından da atmayı denedim oda olmuyor orda da hata veriyor
güncelliyemiyorum çünkü ondada hata veriyor :dsürücü güncelleme programı indir gerekli driverler var onları yüklemen gerekiyor .microsoft visual c++ 2008-2015 falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?