fikrin için teşekkürlerolur bence
Dostum Dizüstü Bilgisayarlarda ekran kartı değişmez sen önce bunu bi öğren daha sonra yorum yap,,, Ram okumada sorun olabilir demişsin o sorunun ekran kartı ile bir ilgisi yok anakart ile ilgisi var konu hakkında bilgin yok madem konuşmakardeşim ilk önce ekran kartını değiştir.
Post automatically merged:
sonra ram okuma da sıkıntı olabilir
Post automatically merged:
sonra bir sürü şey var ama yani ne bileyim
Cmd den baktım 2400 mhz destekliyor direk 16 gb 2400 mhz ddr4 bi ram alıp taktırıcağım totalde 20 gb ram olucak Ve ssd almak istiyorum 500 tlye kadar hangisini önerirsin veya bir ssd için 500 tl fazlamı gelir okadar vermemelimiyimöncelikle laptoplarda ekran kartı değişimi olmuyor maalesef. 2. olarak uygun frekansta ram kullanırsan 4 olur 8 olur işini görecektir. termal macunu yenilemeyi ve fanları temizletmeyide unutma
teşekkürler yorumun benimm için önemliydiMerhaba aynı sorun ben de vardı deneyimli biri olarak yazmak isterim. Tam da aynısı oluyordu 4gb ramim vardı Gta 5 ile arabada gezerken drop yiyordum 4gb ram aldım ve sorun çözüldü
70 fps de rolply de onlinede falan kasmaz değilmi rusttada kasmas heralde ozamanss dyi bilmiyorum ama soyledıgın sıstemlere rahat 70 fpsyi gorursun kanka
70 fps de rolplay de onlinede falan kasmaz değilmi rusttada kasmas heralde ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?