Post automatically merged:
Cmd den baktım 2400 mhz destekliyor direk 16 gb 2400 mhz ddr4 bi ram alıp taktırıcağım totalde 20 gb ram olucak Ve ssd almak istiyorum 500 tlye kadar hangisini önerirsin veya bir ssd için 500 tl fazlamı gelir okadar vermemelimiyim
samsun evo 860 240 gb olanından aldımdostum ssd için giriş varsa samsung evo tercih edebilirsin ama illaki marka olarak takılmana gerek yok ortalama bir markada işini görür sıkıntı çıkarmaz sen bakımını aksatmayıp temiz kullandığın sürece
işlemcim iyi fakat 4 gm ram olduğu için en basitinden lol oynarken bile ramin yüzde 80 ni 90 ı kullanılıyor ve buda ayrıyetten google falan açarken kasma yapıyorOlayın ramlerden kaynaklı olduğunu sanmıyorum dostum ram pc nin işlemler arasındaki geçişlerini hızlandırır senin sorunun daha çok ekran kartın da ve onu güzel destekleyecek bi işlemci ve ardından ssd bazında şeyler takarsan daha mantııklı olur bence
mantıklı seçim olmuş güle güle kullan kardeşimsamsun evo 860 240 gb olanından aldım
Post automatically merged:
işlemcim iyi fakat 4 gm ram olduğu için en basitinden lol oynarken bile ramin yüzde 80 ni 90 ı kullanılıyor ve buda ayrıyetten google falan açarken kasma yapıyor