teşekkür ederim deneyeceğim şimdiİlk iş format atman doğru olmamış. Çünkü formatla bile silinmeyen ratler var. İnternetini kapatıp kapsamlı bir virüs taraması başlatmanı öneririm. Ardından görev yöneticisinden bak eğer trojanın hangisi olduğunu anlayabiliyorsan ordan halledebilirsin. Anlayamazsam ise sana önerebileceğim 2 program var.
+Scan - Clean Rat
+Darkcomet Rat Remover
Bunları deneyebilirsin. Yine çözüme ulaşamazsan haber ver. İyi forumlar
teşekkürler deniyorumMalwarebytes veya Darkcomet programı kullanarak temizlemeyi deneyin.
yorumun için teşekkürlerusb formatı at boot formatı en temizi kurtulursun sonra
Sorun çözüldü mü? Çözüldüyse çözüldü olarak işaretleyip konuyu kapatabilirsin bro. Çözülmediyse söyle yardımcı olalım?teşekkür ederim deneyeceğim şimdi
emin değilim Malwarebytes yükledim interneti kapatıp scanladım 31 tane şeyide karantinaladım yeniden başlattı sornada görev yöneticisinden gözüme kesmeyenleri kapattım çözülmüşmüdür :dSorun çözüldü mü? Çözüldüyse çözüldü olarak işaretleyip konuyu kapatabilirsin bro. Çözülmediyse söyle yardımcı olalım?
Arka planda çalışan anormal bir işlem yoksa çözülmüştür. Normal şartlarda RAT olduğunu nereden anladıysanız tekrar oraya bakın. Ekran kartınızla ilgili bir şeyler söylemişsiniz tam anlayamadık. Kontrolleri sağlayın, ona göre bana geri dönüş yapın. Sorun varsa yardımcı olalım.emin değilim Malwarebytes yükledim interneti kapatıp scanladım 31 tane şeyide karantinaladım yeniden başlattı sornada görev yöneticisinden gözüme kesmeyenleri kapattım çözülmüşmüdür :d
önceden gereksiz bi fan yükselmesi oluyordu şimdi yok şuanlık sıkıntı yok gibiArka planda çalışan anormal bir işlem yoksa çözülmüştür. Normal şartlarda RAT olduğunu nereden anladıysanız tekrar oraya bakın. Ekran kartınızla ilgili bir şeyler söylemişsiniz tam anlayamadık. Kontrolleri sağlayın, ona göre bana geri dönüş yapın. Sorun varsa yardımcı olalım.
O halde konuyu çözüldü olarak işaretliyorum. Bir sorun çıkarsa yine ulaşırsınız. Mutlu günler.önceden gereksiz bi fan yükselmesi oluyordu şimdi yok şuanlık sıkıntı yok gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?