kendisi yapmasın bence gitsin bilene sorsun afsjgfjklajkf<lajklcfa<Kendin mi yapmak istiyorsun yoksa birine yaptırabilir misin?
Kendim yapabileceksem yöntem varsa söyleyin bilmediğim yapabilirim heralde kendim.Kendin mi yapmak istiyorsun yoksa birine yaptırabilir misin?
bence pirus programı indir dayapabileceksem
İnternetten malwarebyte indir ve pc yi bir güzel tarat ComboFix kullan sorun azalmış olmalı kalan preformans düşüklülüğüne yapacak bişey yok o virüsün kayıt defterlerine zarar verdiği için oldu, Birazcık preformans sorunları olucaktır!! Format atana kadar performans düşüklüğü kalacakdırKendim yapabileceksem yöntem varsa söyleyin bilmediğim yapabilirim heralde kendim.
Advanced system security programı nda kayıt defteri bozuklukları düzeltme seçeneği var. İşe yarar mı bilmiyorum ama denenmeli.İnternetten malwarebyte indir ve pc yi bir güzel tarat ComboFix kullan sorun azalmış olmalı kalan preformans düşüklülüğüne yapacak bişey yok o virüsün kayıt defterlerine zarar verdiği için oldu, Birazcık preformans sorunları olucaktır!! Format atana kadar performans düşüklüğü kalacakdır
Denedim USB ile atmayı ama kabul etmiyor bi hata veriyor şuan şu virüs taramasını yapayım yeniden deniycem .Advanced system security programı nda kayıt defteri bozuklukları düzeltme seçeneği var. İşe yarar mı bilmiyorum ama denenmeli.
Post automatically merged:
@BlueKill İnternette 2 adımlı videolar var. Usb win 10 format diski oluşturma, sonrasında oluşturulan disk ile format atma. Şahsen kendi formatımı o şekilde attım. YouTube'da detaylı videoları bulabilirsin. Usb'ye win10 isosunu farklı bir pc den yazdır. Geri kalanı videolarda açık bir şekilde anlatılıyor. Müsait bi zamanımda konu açar ve videolu şekilde paylaşırım.
Kabul etmiyor derken? Hata veriyorsa tam hatayı yazar mısın ?Denedim USB ile atmayı ama kabul etmiyor bi hata veriyor şuan şu virüs taramasını yapayım yeniden deniycem .
Yani usb ile başlatıyoruz ya bilgisayarı işte öyle başlatırken hata veriyor hata adını şuan bilmiyorum.Kabul etmiyor derken? Hata veriyorsa tam hatayı yazar mısın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?