14 Ara 2017 #1 xMervan X Onaylı Üye Katılım 30 Kas 2017 Mesajlar 91 Tepki puanı 26 Yaş 22 8 HİZMET YILI Arkadaşlar sorunu 2-3 aydan beri yaşıyorum ve danışmam gerektiğini anladım artık Gerek zulu olsun, wolftü vesayre oyunları oynarken cmd otomatik olarak açılıyor Ve birşey yazmıyor normal boş siyah ekranlı oluyor... Çözümünü aşağıya yazarmısınız lütfen?
Arkadaşlar sorunu 2-3 aydan beri yaşıyorum ve danışmam gerektiğini anladım artık Gerek zulu olsun, wolftü vesayre oyunları oynarken cmd otomatik olarak açılıyor Ve birşey yazmıyor normal boş siyah ekranlı oluyor... Çözümünü aşağıya yazarmısınız lütfen?
6 Ocak 2018 #21 bayram173 B Uzman Üye Katılım 31 Mar 2016 Mesajlar 287 Tepki puanı 5 Ödüller 5 10 HİZMET YILI Format at veya anti virüs indir kolayı bu Oyla 0 Olumsuz oyla
6 Ocak 2018 #22 mekandhack M Uzman Üye Katılım 3 Eyl 2017 Mesajlar 231 Tepki puanı 2 Yaş 28 8 HİZMET YILI Kardeşim muhtemelen birisi rat yani bilgisayarıni yöneten bir virüs atmıs .ya format at yada virüs programı kur format atmanı öneririm Oyla 0 Olumsuz oyla
Kardeşim muhtemelen birisi rat yani bilgisayarıni yöneten bir virüs atmıs .ya format at yada virüs programı kur format atmanı öneririm
6 Ocak 2018 #23 BOZKURT0202 B Üye Katılım 4 Ocak 2018 Mesajlar 8 Tepki puanı 0 Yaş 22 8 HİZMET YILI FORMAT AT GEÇER YAW HERŞEYİN SORUNU FORMAT Oyla 0 Olumsuz oyla
3 Mar 2018 #24 GOLDHACK001 G Onaylı Üye Katılım 1 Mar 2018 Mesajlar 67 Tepki puanı 6 Yaş 32 8 HİZMET YILI #Eq1NoX' Alıntı: Büyük İhtimalle Darcommend Yemişsin Format At Genişletmek için tıklayın ... Hocam cmd kod yazamımiyorum erişim engelleindi diyor combofix taradım pcyi ama sistem dosyaları sorunlu cmd ile sistemi onaramiyorum yardımcı olur musunuz ? Oyla 0 Olumsuz oyla
#Eq1NoX' Alıntı: Büyük İhtimalle Darcommend Yemişsin Format At Genişletmek için tıklayın ... Hocam cmd kod yazamımiyorum erişim engelleindi diyor combofix taradım pcyi ama sistem dosyaları sorunlu cmd ile sistemi onaramiyorum yardımcı olur musunuz ?