gaming pc dediğinde göre yakın zamanda almış diye düşünüyorum driverları kontrol etmeni tavsiye ederimTermal macunu en son ne zaman değiştirdin ? Ya da bilgisayarını fanlar aracılığıyla en son ne zaman temizlettin ?
Niye ? 1 sene önce satın almış olduğu gaming PC 1 sene sonra gaming PC olmuyor mu ? Yorum yapmak için yorum yapma lütfen..gaming pc dediğinde göre yakın zamanda almış diye düşünüyorum driverları kontrol etmeni tavsiye ederim
ettim kanka temizdi hepsi çalışıyorduFanlarını filan kontrol ettin mi düzgün çalışıyorlar mı temizler mi
oyun kasmaya başladıgında görev yöneticisinden performans kısmından foto atarmısın
kanka dc verim gelde bir çözelim bilgin varsaoyun kasmaya başladıgında görev yöneticisinden performans kısmından foto atarmısın
kanka aldığımdan beri hiç bakım yaptırmadımTermal macunu en son ne zaman değiştirdin ? Ya da bilgisayarını fanlar aracılığıyla en son ne zaman temizlettin ?
kanka ben burdan foto atmayı bilmiyorumoyun kastıgı zaman ctrl+shift+esc bas performansa gel ss at yardımcı olurum
ozelden yaz bana bılıyorsan yoksa ınstagramdan yaz @yusufcanblkanka ben burdan foto atmayı bilmiyorum
emirgoceer instagramım bu aga yazsana bana bulamadım benkardesım ban yıceksın boyle yorum arttıramazssın zaten sınır var ceza alcan
Post automatically merged:
ozelden yaz bana bılıyorsan yoksa ınstagramdan yaz @yusufcanbl
yazdımemirgoceer instagramım bu aga yazsana bana bulamadım ben
bilgisayarı alalı ne kadar zaman oldu ve aldığında termal macun sürdün mü veya bilgisayarına indirip şüphe duyduğun bişey oldu mu onun haricinde sistemini atarsan sevinirimettim kanka temizdi hepsi çalışıyordu
kanka dc verim gelde bir çözelim bilgin varsa
kanka aldığımdan beri hiç bakım yaptırmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?